Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

MİLLETVEKİLİ KIRCALI GAZETECİ ÜNLÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Milletvekili Kırcalı ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “ Haberimiz olan konularda ziyaretlerimizi yapıyoruz. Gazeteci İbrahim Ünlü Basın dünyasında önemli bir değerimizdir. RABBİM ’den şifalar diliyorum” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: “ Cumhuriyetimizin 94.yılı nedeniyle Samsunumuzda bulunduk. Bafra ilçemizde kutlamalara katıldık. Cumhuriyet coşkumuzu halkımızla birlikte yaşadık. 19 Mayıs ilçemizde, Samsunumuz ’da ve diğer ilçelerimizde ziyaretler yaptık. Kısa adı İNTERYA olan İnternet yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkan vekili İbrahim Ünlü beyin kalp ameliyatı geçirdiğini öğrendik. Hemen bilgi aldım. Telefonla görüşmeler yaptım. Yoğun bakımdan ve nekahet döneminden sonra ziyaret yapılması için izni verildiğini öğrenince ziyaretimizi gerçekleştirdik. İbrahim Ünlü arkadaşımıza RABBİM ‘den şifalar diliyorum. Bu vesileyle tüm hastalarımıza yüce ALLAH şifalar versin. Her birine ayrı ayrı geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.