Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

Olimpiyatlar öncesi Bafra'da basın toplantısı

Bafra Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Bafra kaymakamı Ai Fuat Türkel, 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Samsun'umuz için Bafra'mız için çok büyük bir fırsat, bizler Bafra olarak bu organizasyona hem desteklememiz hem de duyurmamız lazım. Bafra'da 3 Badminton, Futbol ve Atıcılık olmak üzere 3 branşta sporcular kıyasıya mücadele edecek diyerek, Bafra olarak Bafralı olarak salonları boş bırakmamamız ve desteklememiz lazım' dedi.
Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Osman Şenocak ise, '' DEAFLYMPICS Gençlik ve Spor Bakanlığımızca sadece bir spor organizasyonu olarak değerlendirilmemektedir. DEAFLYMPICS, ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde 109 ülke ve 5 bin katılımıyla uluslararası dostluk ve barışa katkı sağlayacak bir organizasyon anlamı taşımaktadır. Dünya'nın 3. büyük organizasyonu sayılan DEAFLYMPICS Türkiye olarak amacımız. Türk misafir perverliğini en üst düzeyde tesis ederek tribünleri en iyi şekilde doldurmak ve bu vesileyle daha prestijli olan uluslararası sportif, kültürel ve sanatsal organizasyonlara ev sahipliği yapma hakkı kazanmaktır.

Şenocak, 81 vilayet arasında ilimize layık görülen DEAFLYMPICS Samsun'umuzu en iyi şekilde misafir ederek ilimizin adını ulusal alanda en iyi şekilde duyurmak gayesinde olduklarını da belirterek, '' DEAFLYMPICS kapsamında ilçemizde gerçekleşecek, atıcılık, badminton, ve futbol dallarında tribünleri kalabalık tutmak suretiyle ülkemizin belirlediği DEAFLYMPICS amaçlarına katkıda bulunmak ilçe olarak en önemli vazifemizdir' dedi.

Konuşmaların ardından Bafra Gençlik ve spor Hizmetleri Müdürlüğü Olimpiyat oyunları kapsamında kamu kurumlarından istenilen vazifeler hakkında da bilgiler verildi.

Toplantıya, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Kaykamamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Jandarma Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Bafra Emniyet Müdürü vekili Binyamin Temür,Bafra AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Osman Şenocak, Bafra Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Müftüsü Necmettin Kayar, Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun ve diğer kurum müdürleri ve amirleri katıldı. 





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.