Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner797

Oylarımız Proje Adamı Şükrü NEİŞ’e

Darboğaz, Dikencik ve Alaçam Mahallelerini ziyaret eden ve ulaşılmayan köy kalmayana kadar ziyaretlerini sürdüreceğini belirten Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü NEİŞ’in projelerini duyan mahalle sakinleri; “Oylarımız Proje Adamı Şükrü NEİŞ’e” diyor.

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü NEİŞ, Dikencik ve Alaçam Mahallesi ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hizmete sunacak olduğumuz ‘Mahalle Konakları’ projemiz ile hemşehrilerimiz mevlit, nişan, kına, düğün gibi birçok alanda etkinliklerini ekstra ücretler ödemeden gerçekleştirmiş olacak. Konaklarda muhtarlarımız içinde ayrı bir oda olacak.”

Bafra’yı ortak akılla yönetmeye talip olduklarını belirten NEİŞ: “İyi bir planlama ve ortak akılla üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir iş yok. Bizleri sıcak ilgi ve samimi bir aile ortamında karşılayan vatandaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu

“65 Yaş Üstü Vatandaşlara Köylere Ücretsiz Ulaşım”

Darboğaz Mahallesi ziyaretinde ise köylere yapılacak hizmetlerden bahseden NEİŞ, şunları söyledi: “Köylere koyacağımız otobüslerle vatandaşlarımız toplu taşıma ile köylerine uygun fiyatla gidip gelecek. 65 yaş üstü ve emeklilerimiz bu hizmetten ücretsiz faydalanacak. Halkımızla el ele verdiğimizde yaşam standartlarının artması için elimizden ne gelirse yapacak olduğumuzdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Büyük coşkuyla karşılanan ve projelerini dinleyen mahalle sakinleri NEİŞ’i tebrik ederek, “Bu Projeleri Yeter ki Yapın, Bizim Oylarımız Proje Adamı Şükrü NEİŞ’e” diye konuştu.

 Şükrü Neiş Basın Bürosu

Anahtar Kelimeler:
Şükrü Neiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.