Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner798

Rızvan Aksoy Bafra Terk Edilmiş Masum Kaderini Bizimle Aşacak

31 Mart Mahalli İdari Yerel Seçimler kapsamında İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy gündüz Cumhuriyet ile Tabakhane mahallesi'ndeki esnaflarını destek ziyaretinde bulunduktan sonra akşam da Çetinkaya mahallesindeki seçmenleriyle bulaşarak Bafra'yı canlandıracak olan kalıcı projelerinden bassetti.

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, Bafra maalesef iktidar tarafından kaderine terk edildi.Hayata geçireceğimiz yeni yapıcı projelerle bu kara tahliyini bizimle kırarak ve isminden söz ettirecek hale gelecek.

31 Mart'tan sonra İktidar'ın ne yapacağını anlatan Rızvan Aksoy,Barajlar, köprüler, özelleştirildikten sonra yani satıldıkdıktan sonra sıra devletin kamu binaları var.Sata sata elimizde bunlar kaldı onları da sattıktan sonra devlet yandaşlarının hazırlamış olduğu yeni binalarda kiraca olacak, bu da oluyor ki Devleti top yekün kiraya çıkacak.Biz Ülkeyi 2007'den sonra yönetemiyorlar dediğimizde bize kızıyorlardı, geldiğimiz son nokta bu.Bu Ülke'nin tüm para getiren kaynaklarını yabancı sermayeye olmak üzere yandaşlarına satarak peşkeş çektiler.Millet bunları unutmadı,unutmayacak.

Milletten aldıkları vergi paralarını talan ettiler.Gelirlerin %25'ni çarcur ettiler israf ettiler, yandaşlarını zengin ettiler vatandaşı da yoksullaştırdılar.Bunlar zalimi de geçtiler ama bilmiyorl ar ki her zalimin sonu kötektir.

Aksoy,yaklaşık 40 yıldır siyasetin içindeyim,başkaları gibi tepeden inmedim, kimin ne olduğunu iyi bilen donalımlı bilgili kişiyim.İnşallah ilçemiz de başta tarım, hayvancılık ve tarihi kültürümüzü canlandırdığımız zaman Bafra ekonomisi canlanacak insanımız canlanacak.İlçemiz de Organize Sanayi bölgemiz de Sera ve Medikal OSB yarım eğer yarım işleti bitirdiğimiz zaman, yani onları hayata geçirdiğimiz zaman yaklaşık 3 bin kişiye iş imkanı doğacak.Bunlar hayel değil, gerçek ama yapmasını bilirsen.İyi Parti Belediyeciliğin de bizler bunları hayata geçireceğiz sözünü de veriyorum.

Aksoy, yapılacak yeni proje hizmetleriyle Bafra'da üreticiden, emeklisine, yaşlısına,gençine, bayanlarımızdan,özürlü vatandaşlarımıza ve spor kulüplerine kadar herkesin yüzü gülecek.
Çalmayacağım, çırpmayacağım, yetim hakkı, kul hakkı ve haram para yemeceğim bunların da sözünü veriyorum Rızvan Aksoy olarak.

Bunu da kimse unutmasın çalan olursa da gıtlağana sarılacağım, milletten aldığımız o paralar millete hizmet için fazlasıyla geri dönecek.Belediye tarafından milletten alınan vahiş vergi paraları tekrar hesaplanacak, ne alınması gerekiyorsa o alınacak, milletin sırtına vergi yükü fazla olmayacak.

Aksoy, şu an da  iktidar seçimi almak için korkunç para harcıyor.Milleten kolayca aldıkları vergi paralarını harman sovurup duruyorlar, milleti öz parasıyla seçimler de gövde göstersi yapmak vicdansızlıktır zalimliktir.

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, ben gönlümüzün kapısını sonuna kadar açacağım sizinle çağ kapatıp çağ açan belediye başkanı olmak istiyorum, sıradan koltukta oturan vergi toplayan sıradan belediye başkanı olmak istemiyorum.Gerçek sesimize kulak verin artık bu şehir değişim istiyor adayın Rızvan Aksoy'a sahip çıkma zamanı hadi Bafra göster gücünü sandıkta.

Aksoy, bu şehir için sizler için çok hayelim var gelin birlik beraberlik içinde bu hayali gerçekleştirelim.Göç veren değil, göç alan ve barmakla gösterilen ilçe olalım biz İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy olarak hazırız. Bizim dönemimizde herkes adaletli eşit şekilde hizmet görecek. Artık mühürü ehline verme zamanı inşallah sandıkta gücünüzü gösterirsiniz. İnan ki TÜRKİYEM ve Bafram iyi Olacak.

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy'un Çetinkaya Mahallesindeki seçmenlerine destek ziyaretin de İyi Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Partililer katıldı.

Anahtar Kelimeler:
BafraIyi PartiRızvan Aksoy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.