Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Gümüşhane
banner797

Rızvan Aksoy,Yeşil Bafra yapacağız

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli Yerel Seçimler kapsamında gündüz esnaf seçmenleriyle, gecede Koşuköyü ve Yeşilyazı Mahallesindeki seçmrnleriyle bulaşarak " Bu Şehir Değişim İstiyor" sloganıyla destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Aksoy, Koşuköyü ve Yeşilyazı mahallesi'ndeki  seçmelerine Belediye başkanlığına seçildiği taktir de neler yapacağı konusunda konuşmalar gerçekleştirdi. 

Bafra'nın Prinçi ve Salçalık Biberi sanayileşmesi konusun da adımlar atan kişi olarak, tecrübemle, bilgimle ve donanımla Belediye Başkanlığı için hazırım.Yaklaşık 55 yabancı Ülke ve Ülkemuz de 75 ili gezdim, burada edinmiş olduğu çalışmalarla Bafra Belediyesindeki eksikleri tamamlayacağız.AK Parti Belediyeciliğin de rüşvet,yolsuzluk,adam kayırmaca ve yandaşlar almış başını gitmiş.İşte AK Parti Belediyecilik anlayışı bu, ama bizim dönemizde böyle olmayacak her kes eşit olacak. Bununla birlikte adaleti de sağlamış olacağız.Vatandaştan alınan her kruşun hesabı verilecek,hizmetler yerinde belirlenip hayata geçirilecek.O yüzden İyi Parti olarak sizden Oy değil tüm gücünüzle bizlere destek vermenizi istiyorum.Aksoy, gerçek Belediye hizmeti almak için adamına, yandaşına göre değil helali haramı bilen kişi olarak hakakiyet neyse yani ilçemizin 140 mahallesine eşit şekil de hizmet vereceğiz. İnanın ki Dünya'nın hiç bir Ülkesin de böyle Vergi alma sistemi yok, milltte zulüm ederek vergi toplayan iktidar olur mu.Milletten aldıkları paraları da kendine yakın olan yandaşlarına dağıtıyorlar. Yani milletten aldıklarını çarcur ediyorlar,yazık ondan sonra Ekonomi,Tarım ve Hayvancılık bitme noktasına gelir.Ama bizler ilçemizde başta Tarımı olmak üzere Hayvancılığı da şahlandırarak Bafra ekonomisini de canlandırmış olacağız.

Nasip olursa Bafra Belediyesini alırsak, en önemli icratımız içme suyu şebekesi aspestli borulardan vatandaşımızı kurtararak çeşmelerden temiz suyu getireceğiz.

Daha sonra Belediye olarak inşallah ilk birinci yılda 2500 kişiye ististam sağlayacağız, o da Organize Sanayi de yarım kalan işleri tamamlamak için işci alımı yapacağız.O işci alımlarını da hakaketli olarak 140 mahalleden eşit şekil de olacak.İşe  göre çalışanlar alacağız.Bafra'mızın tarihi kültürünü canlandırıp faaliyete geçirdiğimiz zaman şehrin ekonomisine artı canlılık getirmiş olacağız.

Aksoy, otobüs Terminalın olduğu yere Osmanlı mimarisinde şehit cenazelerini ve Hacılarımızı rahatça uğurlamak için çok kapsamlı yeni Cami binası da düşünüyoruz.
Gerçekten artık " bu şehir değişim" istiyor adı altın da ilçemizi yeşile boyacağız,rengini değiştireceğiz.
O yüzdendir ki Kapımız ve Gönlümüzü sizlere sonuna kadar açtık, bunu canı yürekten söylüyorum
Hadi Bafra hazırmısınız 31 Mart Mahalli Yerel Seçimler de tarih yazmaya.

Koşuköyü Mahallesi ve Yeşilyazı mahallesi Seçmenlerine destek ziyaret kapsamında İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri ve Partiler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
BafraIyi PartiRızvan Aksoy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.