Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner798

Samsun Valisi Bafra'da İncelemelerde Bulundu

İlk olarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmete giren binasına gelen Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı burada Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve diğer yetkili kişiler tarafından karşılandı.Samsun Valisi  Dağlı Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar’a yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulunduktan sonra çalışmalarında başarılar diledi.

Samsun Valisi Doç.Dr. Zülkif Dağlı ve beraberindeki heyet ile Bafra Sera OSB Yönetim Kurulu toplantısı ve Bafra TSO Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıların ardından Bafra Çarşı Cami restorasyon alanında incelemelerde bulundu.Vali Dağlı Gazipaşa Mahallesinde bulunan  Bafra Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılmak üzere restore edilen Efrahim Ağa Konağın’da incelemeler bulundu.İncelemelerin ardından Bafra Meslek Lisesi Kampüsü ve Bafra Tarım Lisesi durumu hakkında istişarelerde bulundu. Vali Dağlı ve beraberindeki heyet Bafra Yeni Hükümet Konağı inşaatında ve Millet Bahçesi alanında inceleme yaptıktan sonra Bafra Orta Ölçekli Sanayi Sitesini ziyaret ettiler.Ziyaretin Ardından TOFAŞ Kavşağı çalışmalarını yerinde takip eden Vali Dağlı, buradan Bafra Yeni Diş Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra Bafra’dan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.