Öne Çıkanlar Hasan Bitmez Bafra Orman İşletme Müdürlüğü
banner797

ŞEHİT ve GAZİLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından şehitlerin ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerin ruhuna derneğin kuruluşundan bu yana her ay düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının 66.sı 24.09.2016 cumartesi günü gerçekleştirildi.

Dernek binasında düzenlenen programa Bafra Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı.

Tahirağa mescidi imamı Necattin Boyun(Bülbül hoca), Site cami imamı Kadem Aslan, Kaymakam cami müezzini Hafız Cemalettin Baş, Beşyol Kur’an Kursu öğreticilerinden Kenan İleri hocalarca okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin ardından Bafra İlçe vaizlerinden Musa bey şehitlikle ilgili sohbette bulundu Program Bafra Müftüsü İsmail Çiçek tarafından okunan duanın ardından yapılan ikramla sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
BafraHaber
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.