Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner798

Şükrü Neiş kırsal mahallelere yönelik projelerini paylaştı

Kozağzı Çayağzı, Kuşluğan, Terzili, İlyaslı, Emenli ve Kaygusuz Mahallelerini ziyaret eden NEİŞ, köylere yönelik projelerini paylaştı.

Özellikle çiftçilerin tarlada kalan meyve ve sebzelerinin ve hallerde satışı yapılmayan ürünlerin çöpe gitmemesi için Yaş Sebze-Meyve Geri Dönüşüm Tesisi kuracaklarını açıklayan NEİŞ, bu tesiste atık ürünlerden hayvanlar için yem üretileceğini bu sayede ürünlerin ziyan olmayacağını aktardı.

Tarım Market (Köy Pazarı) adı altında köylülere gelir kapısı olacak bir tesis planladığını aktaran NEİŞ, “Bu alanda köylülerin doğal ürünleri şehirdeki vatandaşlarımızla buluşacak, köylülerin ürünleri değerine satılacak, ayrıca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza da Bafrakart vasıtasıyla bu marketten ücretsiz yararlandıracağız” diye konuştu.

Tarım ve hayvancılığı kalkındırmak için projelerinin hazır olduğunu aktaran NEİŞ, “Hizmete sunacak olduğumuz ‘Mahalle Konakları’ projemiz ile hemşehrilerimiz mevlit, nişan, kına, düğün gibi birçok alanda etkinliklerini ekstra ücretler ödemeden gerçekleştirmiş olacak. Konaklarda muhtarlarımız içinde ayrı bir oda olacak” dedi.

Şükrü Neiş Basın Bürosu

Anahtar Kelimeler:
Şükrü Neiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.