Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası Ahmet Yeni
banner798

Tema Cumhuriyet Coşku İlelebet, 2023 Kapıkayafest

Cumhuriyeti’n 100. Yılında “Cumhuriyet” temasıyla düzenlenen ilk festival olarak dikkatleri üzerine toplayan “Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali” için çalışmalar tüm hızıyla sürdürülüyor.

Bafra’nın Asar Mahallesi’nde Bafra Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek olan festival doğanın eşsiz ahengini içerisinde barındırırken hem doğaseverlere hem de spor tutkunlarına tarihin gölgesinde doğanın keyfini sürmeyi vaat ediyor.

26-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kapıkaya Festivali’nin dolu dolu geçmesi için aylar öncesinden hazırlıklara başlayan Bafra Belediyesi, bu yıl katılımcılara eşsiz deneyimler yaşatmayı hedefliyor.

Hazırlıklar hakkında bilgi veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Cumhuriyet temasıyla düzenlenen ilk festival olmanın ve Kapıkayafest’e koordinatörlüğünü yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Gerekli tedbirleri, adımları en ince detayına kadar değerlendirerek çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Geçen yıl 27-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz festivalimizde katılımcılarımızın festivale dair şikâyet ve taleplerini değerlendirdik. Bu yıl herhangi bir sorun yaşanmaması için aylar öncesinden çalışmalarımıza başladık. Doğa ve sporseverler için birçok yeni etkinlik hazırlıyoruz. Bunlar bizi oldukça heyecanlandırıyor. Ayrıca çok iyi isimler düzenlediğimiz konserde bizlerle olacak. Bunların duyurusunu da yakın zamanda yapacağız. Dünyaya açılan penceremiz Kapıkaya Festivali bu yıl gerçekten bambaşka olacak” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KapıkayafestSamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.