Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner798

TSO'dan depreme yardım kampanyası başlatıldı

Merkezüstü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen 7.4 büyüklüğünde yaşanan deprem sebebi ile TOBB önderliğinde Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile Bafra Ticaret Borsası koordinesinde yardım kampanyası başlatılmıştır.

Bu kapsamda yapılacak yardımlarda öncelikli ihtiyaç malzemesi olarak battaniye,kuru bakliyat-gıda,bebekler için bez,mama ve kıyafet acil önem arzetmektedir.

Yardımda bulunmak isteyen üyelerimizin 0532 491 06 70 (Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin) ve 0542 771 88 86 (Bafra TB Genel Sekreteri Bayram Tosun) nolu telefonlardan irtibata geçmesi önemle rica olunur.

Yardım için getirilen malzemeler Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Bafra Ticaret Borsası ortak kararı doğrultusunda tek toplanma noktası olarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası önünde toplanacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.