Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner797

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra şubesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayram’ında yeni binasına yeni başkanınla açılışı yapıldı.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen derneğin yeni bina açılışında yaptığı konuşmada;”Derneğimizin yeni bürosunun açılışı için bir aradayız.Yeni bir yönetimimiz geldi.Bir nöbet değişimi yaşandı.Yeni arkadaşlarımız şuanda buradalar,kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.Bizlere düşen görev yardımcı olmak. Her zaman yanlarındayız.Çünkü onlar bu vatan için canlarını verenlerin yakınları bu emanetinde farkındayız.Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan uğruna şehit olmuş, bu topraklar üzerinde kanını akıtmış gazilerimizi tekrar şükran ve minnetle anıyorum.” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise yaptığı açıklamada;”Cumhuriyet Bayramımızın kutladığımız bir günde böyle bir derneğimizin açılışını yapmamız çok güzel ve anlamlı,bizler her zaman sizlerin yanındayız.Mahalli daire olarak sizlerin her türlü faaliyetlerine destek vereceğiz. “ dedi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri derneği Başkanı Arife Gülal yapmış olduğu açıklamasında;”Derneğimiz 1915 yılında kurulmuş olup, 2847 sayılı kanun kapsamında kamu yararına çalışan derneklerden biri olup, Milli Savunma bakanlığına bağlı olarak faaliyet göstermektedir. Ülkemizin savunmasında terörle mücadelede sınır içi ve sınır ötesi operasyonlarda savaşta ve uluslar arası görevlerde Şehit olanların geride kalanları ve bu olaylarda uzuvlarını yitirip Gazilerimizle maddi ve manevi her yönüyle birlikte güzel işler yapmayı düşünüyoruz.” Dedi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği yeni bina açılışına Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,Bafra Garnizon Komutanı üsteğmen Fatih Özer, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Zafer Yüksel,Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,Bafra ilçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, Bafra Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin,Bafra İlçe Tarım Müdürü Mehmet Güreş ve Bafra Müftüsü Necmettin Kayar dualarla yeni binanın açılışını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.