Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Bafra Belediye Başkanı
banner798

Ufuk Saral, Bafra’yı atağa geçirmek için geliyoruz

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral ziyaretlerinde, Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Bafra Temsilcisi Necdet Yarar, Diş Hekimleri Odası Bafra Temsilcisi Ali Alemisoğlu, Bafra Fırıncılar Odası Başkanı Temel Bektaş, Tema Vakfı Bafra Temsilcisi, Bafra Balkan Türkleri Haberleşme ve Dayanışma Derneği Başkanı, Emekli Bankacı Süleyman Özata, Pazar Yeri Esnafı, Kızılırmak Mahallesi Muhtarı Bülent Ersin ile Pazaryerleri Esnafları Odası Başkanı Ertan Atan’ı makamında ziyaret etti. 

Bafra Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu sloganlarla, Türkiye Yüzyılı İçin görev istedik. Sizler gibi ziyaret ettiğim değerli arkadaşlarımdan aldığım güçle, bu yola çıktık. İşimizin çok zor olduğunu biliyorum. Siz değerli dostlarımın sayesinde rehavete kapılmıyorum. Çünkü her gittiğim yerde hoş sohbet, sıcak samimiyetle karşılıyorum. Her ziyaretimde biraz daha güçleniyorum. Bana vermiş olduğunuz desteklerden dolayı onurlandırıyorsunuz.” Dedi.

Başkan Aday Adayı Ufuk Saral, “ Sizleri ziyaret etmek amacımız, Bafra’nın sıkıntılarını sorunlarını dinlemek, sizlerden gelen istekleri, talepleri not almak, yapacağımız çalışmalarımızda sizden aldığımız talep ve istekler doğrultusunda çalışmalarımızı yönlendireceğiz. Türkiye’mizin en önemli tarım ovalarından bir tanesi olan ilçemizi dahada güçlendirmek istiyoruz. Bunun yanında turizm faaliyetlerinde atağa geçe biliriz. İlçe ekonomimizi daha güçlü yapmak adına hep birlikte adımlar atacağız. Görev şahsıma verilirse, Bafra’yı ileriye taşımak için geliyoruz. Ben ve ekibimiz hazırız.” İfadelerini kullandı.

Başkan Aday Adayı Ufuk Saral, ziyaret ettiği programlarda, günün anısına fotoğraflar çekinerek, sosyal medya hesaplarından hatıra olarak paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.