Öne Çıkanlar Maddi hasar iftar buluşması
banner797

ultrAslan Bafra'da sokak hayvanlarını unutmadı

Soğuk havalarda yemek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarına Galatasaray’ın taraftar oluşumu ultrAslan Bafra Sokak hayvanlarını unutmayarak mama dağıtımı yaptı.

ultrAslan Bafra taraftar temsilcileri soğuk havalarda yemek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını besleyerek gönülleri ısıttı. ultAslan saha lideri emre Özfidan şu ifadelere yer verdi,” Yaklaşık 100 kiloya kadar kedi ve köpek mamaları dağıttık.

Bu kış gününde yemek bulmakta zorluk çeken dostlarımıza misafir olarak karınlarını doyurduk. Her zaman dediğimiz gibi ultrAslan Bafra Temsilciliğimiz sadece maç izleyen bir taraftar asla olmadı, yaptığımız sosyal sorumluluk projeleri ile de hayatlara dokunuyoruz. Bafra’da kabuk değiştirerek yeni bir oluşuma hayat vermeye çalışıyoruz. Bu vesileyle yanımızda olan ağabeylerimize kardeşlerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.