Öne Çıkanlar Şaban Abdullah Cihan Kaçak Telefon
banner798

Ümit Özdağ Bafra'da sığınmacıları göndereceğiz dedi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Bafra’ya gelerek Yeni açılan ilçe teşkilatını açılışını yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkan Ümit Özdağ Bafra girişinde Mehteran takımı ile karşılandı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi ilçe Başkanı Hakan Keser ve yönetimi Bafra Asr-i Mezarlığında bulunan Garnizon Şehitleri’ni ziyaret ederek dualar okudu.

Seçim çalışma otobüsü ile Bafra Halkını selamlayan ÖZDAĞ, Gençlik Caddesi Kirazlar kavşağında otobüsten inerek esnaf ziyaretinde bulundu.

Bazı esnaflar Ümit Özdağ’ı desteklediğini dile getirdi.

Yürüyerek Zafer Partisi İlçe Teşkilatı bina açılışına giden Genel Başkan Ümit Özdağ yeni açılan Parti binasının kurdelesini İlçe Başkanı Hakan Keser ve yönetimi ile beraber kesti.

TWİTTER HESABINDA BASRA OLARAK ALGILANDI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yeni açılan parti binasında yapmış olduğu açıklamasında,”Karadeniz ziyaretimiz esnasında Bafra’dayız.Ben buraya gelirken Bafra’ya selam olsun diye bir twitter attım.Bafra’ya değil Basra gidiyorum şeklinde algılandı ve twitterı düzeltmiş olduk.Sonradan bana Basra’da mısınız diye uyarılar gelince tekrar düzeltme yaptım.” Dedi.

TÜRK MİLLETİN'DE MÜLTECİLERE PARA ÇIKTI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ,”Krizin etkisini Karadeniz’de görüyoruz.Kriz olduğunda Zafer Parti’sinin çözüm önerini ortaya koymak.Türkiye’nin Ekonomik krizi devam ederken bir kriz daha var, bilindiği üzere ülkemizde 13 milyondan fazla sığınmacı ve kaçak var.Türkiye’de yaşanan ekonomik krizin durumunu bu sığınmacılar daha da fazla etkilemektedir.Sığınmacılara harcadığımız para 100 milyar doları aşmış durumda.Yılda 9 milyar dolar 2015 yıldan sonrasında , sadece sığınmacılar için Türk milletinin cebinden para çıktı ve çıkmaya devam ettiğini” söyledi.

SIĞINMACILAR GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER

Kaçak göçmenlere ve sığınmacılara seslenen,”Ümit Özdağ,”Bir taraftan halk ekonomik krizle boğuşurken,iç piyasada kiraları yükselten ,et fiyatlarını yükselten ,temel gıda fiyatlarını yükselten,Türk milletinin omuzlarında olan 13 Milyon insanın sığınmacı ve kaçak göçmenlerin yükten kurtulmaya çalışılıyor.Bu konuda Zafer Parti’si olarak tek çözüm koyan partiyiz.Diyoruz ki, geldikleri gibi gidecekler,gerekirse zorla gidecekler, burası Türk milletini vatanı , burada 200 bin dolar vererek,400 bin dolar vererek bu ülkenin ortağı olamazsınız.Bu ülkenin sahibi olmak için yurttaşı olmak için,Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında , öncesi ve sonra bu gün terörle mücadelede olduğu gibi bedelini Türk kanıyla ödemeniz gerekir. “ dedi.

SIĞINMACILARI TÜRKİYE'NİN DOSTLARI OLARAK GÖNDERECEĞİZ

Genel Başkan Ümit Özdağ,”Altınız çizerek uyarıyorum. Türkiye’den ev alarak, gayrimenkul alarak vatandaş olarak seçimlerde oy kullanacaklara şunları söylüyorum, oturma izni alabilir ev alabilir ama Türk vatandaşı olamaz. Sığınmacı ve kaçakçılara gelince arkadaşlar bavullarınızı hazırlayın Zafer Partisi olarak sizleri ülkelerinize Türkiye’nin dosttu olarak yollayacak. Daha sonra ülkemize turist olarak geldiğinizde başımızın üstünde yeriniz olacak. Yeri gelir bizlerde ülkenize gelip turist olarak ziyaret ederiz ama ülkemizi kimse ile paylaşmayız.”

Gazetecilerden gelen soruları cevaplayan Ümit Özdağ;

Kimlerle iktidara geleceksiniz?

Tek başınıza iktidara gelemeyeceğinize göre koalisyon hükümeti kuracakmısınız?

Sorusuna ise şu şekilde cevap verdi.

HDP'NİN OLDUĞU İTTİFAKI İSTEMİYORUZ

Sorularına cevap veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ,”Seçim sonuçlarını görmeden konuşmak uygun değil,Bizlerin projeleri ve düşünceleri var.Türkiye’nin artık Erdoğan’ı aşması gerekir.Erdoğan çok sorunlu,Türkiye’ye ve kendisine zarar veriyor.Çevresindeki ekip Türkiye’nin kaynaklarını sonuna kadar tüketti.Bunların Türkiye’ye zarar verebileceğini görüyoruz.Erdoğan’ı gönderdikten sonra gelecek hükümetin, arkasından HDP’nin olduğu bir ittifakın olmasını istemediğini dile getirdi.

Partililerle görüşen Ümit Özdağ Bafra’daki programlarına devam etti.

Bafra TSO’yu yeni binasında ziyaret eden Ümit Özdağ, TSO’da Bafra’nın sorunlarını dinledi.Bafra TSO ziyareti sonrasında son olarak programını Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilcisini ziyaret ederek Bafra programını tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.