Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Umut dağlarına kar erken yağdı!

Altınordu maçında gördüğümüz futbolcu kıyımı, maalesef bu defa da Gzt Giresunspor maçında tekrar sahne aldı ! Ya arkadaş; bu hakemlerin Samsunspr'a bir antisempatileri mi var ? Her nedense; Samsun'a maç yönetmeye gelen bu hakemler, rakip takımlara daha töleranslı ve karttan yana daha cömert davranırken; Yılport Samsunspor, sanki başka bir dünyanın takımıymış gibi farklı muâmele görüyor !

İşin tuhafı; bizim bu gördüklerimizi tüm dünya da görüyor ama görmeyenler, göremeyenler görüp de görmezlikten gelenler var ! İyi de bu zihniyet ve bu kısır döngü daha ne kadar devam eder böyle ? Yazık değilmi bu güzide şehrin insanlarına ? Ayıp olmuyor mu bu şehrin örnek taraftarlarına, futbolcularına ?

Birkaç sözümüz de Samsunsporlu kart görenlere var. Ya arkadaşlar; siz geçenlerde oynayıp 2-2 berabere kaldığınız Altınordu maçında; 2 kırmızı görüp ihraç olduğunuzu ne çabuk unuttunuz ! Futbolcuya mı hamle yapıyorsunuz yoksa, kırmızı kart görmek için mi çabalıyorsunuz?

Tamam; kırmızı kartları hakemler veriyor ama sizler de daha sâkin olmalıydınız. Ziveye oynayan iddalı bir takımı; 2 haftadır revire çevirdiniz !Sahada 9 kişiyle oynarsanız, elbette rakipler de bunu değerlendirecektir ve de değerlendirdiler.

Peki; amaç ne? Nedir bu sert futbolun gâyesi? Niçin bir anlık öfkenize yenilyorsunuz? Yakıışır mı bu tavırlar size ? Sizler ki; zirveye, şampiyonluğa oynayan iddialı bir takım iken,Gzt Gresunspor' u mağlup etseniz; liderliğe yükselme şansınız ve imkânınız varken, gördüğünüz 2 kırmızı kart ile skoru da, oyunu da, iddiamızı da kırmızıya çevirdiniz !

Kırmızı renk; pozitf korona kırmızısı gbi maalesef futbolunuzun oyun şekline yansıdı! Oysa; ne kadar da güzel başlamıştık maça. Adeta ilk 25 dakikada tek kale gibi oynarken; 2. yarıda yokları oynadık adeta ! Gzt Giresunspor; bu futboluyla, bence şimdiden Süper Lig' i garantiye almış gibi görünüyor. Zirâ; en yakın rakibi Samsunspor ile arasındaki puan farkı 6 oldu !

Bizim ise bırakın ilk 2' yi eğer böyle oynamaya devam edersek, play off bile hâyal olabilir ! Kendinize gelin artık lüften ! Geriden gelen takımar; görüyorsunuz büyük bir atağa kalktıı. Gzt Giresunspor 56, Samsunspor 51, Altay 50, Adana Demirspor 49, Altınordu 49, İstanbulspor 47, Keçiörengücü 43, Tuzlaspor 41 puana ilk 2 ve play- off mücadelesi veriyor.

Sen Lider olmaya bir adım kalmışken gel 9 kişi kal, kırmızılarla kızar; olacağı bu ! Hakem kadar futbolcularımızda da hata ve suç var ! Bu üzücü duruma kim, hangi futbolcular bu sonuçlara olumsuz tesir etmişse, derhal cezaları kesilmeli ! Artık verilen tâvzlerin, hesap verme zamanı geldi de geçiyor !

Eğer; kulüp bazında, ciddî kararlar ve yaptırımlar alınmazsa, bizleri daha kötü sonuçlar bekliyor. Allah korusun diyelim. Hiç olmazsa; şu ligi 2. sırada bitirip, Süper Lig' e çıkalım. Play off ile çıkacaksak bu zaten bize, bub şekilde çıksak bile hiç yakışmaz !

Yüreğinizi, her şeyinizi ortaya koyup, aslanlar gibi mücadele edilmezse, yazık olur bizlere ! Hadi;hemen topalanın ve seri galibiyetlerle kendinizi bu güzide şehire affettirin !

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.