Öne Çıkanlar Şükrü Neiş Ak Parti Başkan aday adayı Ufuk Saral
banner798

Vergi Haftasında Kaymakam Cevdet Ertürkmen’e Ziyaret

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan 'Vergi Haftası' nedeniyle Vergi Dairesi Müdürü Yüksel Duman Kaymakam Cevdet Ertürkmen’i makamında ziyaret ederek haftanın anısına çiçek takdim etti.

Kaymakam Cevdet Ertürkmen de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her yıl şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır. Türkiye’de vergi bilincinin oluşturulması ülkemizin kalkınması açısından son derece önemlidir. Vergilerini aksatmadan zamanında ödeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, bu yıl 21-27 Şubat tarihleri arasında 33. Yılını kutladığımız Vergi Haftasının tüm Vergi Dairesi çalışanlarımızahayırlı olmasını temenni ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yapılan ziyarette, Vergi Dairesi Müdürüne Müdür Yardımcısı Hasan Arabacı ve Vergi Memuru Aysun Sarıkaya eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.