Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

Yeni Yılınızı en samimi duygularla kutlarım

Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal ARSLAN,”yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, müspet ve menfi gelişmeleriyle acı ve tatlı hatıralarıyla bırakılan 2021in geride kaldığını kaydetti.

ARSLAN, mesajında 'Yeni yılınızı en samimi duygularla kutluyorum. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum' ifadelerini kullandı.

2021'in Dünya ve Türkiye açısından zor bir yıl olduğunun kabul edilmesi gerektiğine dikkat çeken ARSLAN, dünyada 2021’in sağlıkta, ekonomik ve siyasi çalkantılar, yürekleri yakan acı görüntülerle karşılandığına değindi.

Bu, uygarlığın geldiği seviye göz önüne alındığında üzücü ve düşündürücü bir tablodur' ifadesine yer veren Bilal ARSLAN, 2022 yeni yılında başta Türkiye'nin yakın coğrafyası olmak üzere yaşanan acıların sona ermesini, insanlığın sorunlarının ivedilikle çözüme kavuşturulmasını diledi.

Anahtar Kelimeler:
Yeni YılBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.