Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

YSK Açıkladı İstanbul'da gitti!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven yapmış olduğu açıklamasında İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğunu duyurdu.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına dair açıklamalarda bulunuyor. 

Sadi Güven açıklamasında kıyasıya bir yarışın yaşandığı İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun önde olduğu açıklamasında bulundu. Sadi Güven'in açıklamasının detaylarını sizlere aktarıyoruz.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven'in Açıklaması

İstanbul için netleşip netleşmediğini bilmiyorum, şu an itibariyle sisteme taranan sandığın bir kısmı sisteme girildi. 84 sandık taranmamış, sisteme yükleme devam ediyor, sonuçlar Ekrem İmamoğlu önde. Sisteme tarandı İki günlük bir karar verme süreci var, YSK kararlarına karşı il seçim kurullarına itiraz süreci var, bazı kararlar illerde kesisnleşiyor, YSK ya itiraz süreci de 3 gün, inşallah sonuçlar hayırlı olur Buraya, itiraz gelirse bakıyoruz, ilçeler ve illerde sonuçlar belirleniyor AA benim müşterim değil, benden veri almıyor, AA akşam 90 ları gösterdiğinde ben daha sayım yapıyordum, benim üzerimden polemik yaratılmasın, biz tarandığı andan itibaren, tüm siyasi partilerle sonuçları tarayarak veriyoruz. Bugün öğleye doğru büyük oranda paylaşırız İstanbul için netleşip netleşmediğini bilmiyorum, şu an itibariyle sisteme taranan sandığın bir kısmı sisteme girildi. 84 sandık taranmamış, sisteme yükleme devam ediyor, sonuçlar Ekrem İmamoğlu önde. Sisteme tarandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.