Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Gümüşhane
banner798

19 Mayıs İmam Hatip lisesi Fiyasko mu çıktı

Samsun’un 19 Mayıs İlçesinde yaşayan İbrahim Akkuş isimli vatandaş ,ilçesinde yaşanan sıkıntıları adeta Sosyal Paylaşım hesabından İSYAN ederek Canlı Yayında anlattı.

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla ilçemize kazandırılan, Mimarisi ile Türkiye’de tek olan, 36 derslikli ,19 Mayıs Anadolu İmam Hatip Lisesi 19 Mayıs’ta yaşayan İbrahim Akkuş’un Düşünerek Yaşayan İbrahim Akkuş adlı hesabından CANLI YAYIN’da İmam Hatip Lisesi ile ilgili rasyonel video ve fotoğraflar yayınlıyor.

AKKUŞ,19 Mayıs’ta yaşayan hemşerilerine memleketimize sahip çıkalım diyerek serzenişte bulunuyor.AKKUŞ’un iddiası kafaları karıştırır derecesinde…

Yeni yapılan ,19 Mayıs Anadolu İmam Hatip Lisesi 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı açılmandan sonra yeni yapılmasına rağmen Duvarlarında derin çatlaklık,takılan duman detektörlerinde su,Çatı katında kurulan Enerji Panellerinin kırık ve patlak olmasıyla ilgili yetkilileri göreve davet ediyor.

‘’Yetmedi okulu yapan Firma yetkilisini bulup, ona da hesap sordum, ama sonuç alamadım…Ve o çatlıklar alçı ile kapatıldı.’’ Diyor…

Yetmedi,’’Yatırım İzleme Komisyonu Başkanlığına ve AK-Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ,AK-Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’ya söyledim.Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a da söyledim.Kimse oralı olmadı.

Yetmedi,’’19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 187 Adet Fotoğraf ve 1 Adet videoyu dilekçe ile teslim ettim.Kimse yine oralı olmadı.” Dedi.

Canlı Yayın’da Samsun’lu yetkililere sizin görmediğiniz her şeyi ben arşivledim.Bu okulu açamazsınız.Bu okulun açılması için alınan izini denetleyenler,hangi sıfatla bu okula izin vermiş…

İbrahim Akkuş bu okulla ilgili 19 Mayıs Belediyesi Başkanı Osman Topaloğlu ,19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen Okuldaki problemleri ve eksikleri anlattığını iddia ediyor. Ama sonuç alamadığını anlatıyor.Hiç bir siyasi gözetmeden memleketine sahip çıkmak adına 19 Mayıs Halkına sesleniyor.

İşte Yeni açılan 19 Mayıs Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ilgili fotoğraflar…





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.