Öne Çıkanlar Hasan Bitmez Bafra Orman İşletme Müdürlüğü
banner798

Avrupa'ya medyan okudu!
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve yazarımız Yiğit Bulut Derin Analiz programında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avrupa ve Amerika'nın Türkiye'ye yönelik bazı yasaklarına değinen Bulut oynanmak istenen gerçek oyunu açıkladı ve 'Eğer Recep Tayyip Erdoğan'ın kılına zarar gelirse ne Amerika, ne Avrupa ne de diğer coğrafyada hiç kimse rahat kahvaltı bile edemez' dedi.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, TRT Haber'de Hasan Kurtulmuş'un sunduğu Derin Analiz programında son zamanlarda aratarak devam eden Türkiye'ye yönelik ırkçı, ekonomik ve siyasi saldırılara tepki gösterdi.

Yiğit Bulut, "Türkiye tam ayağa kalkarken finansal ekonomik sosyoloji anlamında tam bağımsızlık yolunda ilerlerken eğer bu yolu açmaya çalışanlara birşey olursa eğer bu yolu açma yolunda ilerleyen başta Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu yolda ilerleyenlere bir şey olursa önümüzdeki 100 yıl içinde hiçbir coğrafyada hiç kimse bir sabah kahvaltısı bile edemez." dedi.

ABD'nin Türkiye’nin de aralarında olduğu 8 ülke uçaklarında cep telefonundan büyük elektronik cihazlara kabin yasağı getirmesini de değerlendiren Bulut, Trump-Merkel görüşmesinden hemen sonra alınan kararın arkasında Almanya'nın olableceğini belirtti Kaynak: Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.