Öne Çıkanlar Güncel Hasan Bitmez
banner797

Bafra Lösev toplantı düzenledi
Samsun’ Bafra İlçesinde faaliyet gösteren Türkiye Lösemi Vakfı (Lösev) Bafra Müftülük Konferans salonunda Bafra İmam Hatip Lisesi öğrencilerine bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıda söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ise, ‘’Lösevin çalışmalarını her vatandaş gibi bende takip etmekteyim. Özellikle Bafra’mız da Erol bey gibi lösemili çocukları yakından takip eden ve onlar hakkında bilgiler alan birisiyle daha tanışmadım. Kendisinin çalışmalarını takdir ediyor kendi şahsım adına ne gerekirse yapmaya da hazır olduğumu belirmek isterim’ dedi.

Tükiye Lösev Vakfı Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmasında, ‘’Türkiye Lösev Vakfı 1998 yılında kurulmuş ve bu zamana kadar bağışçıların bağışlarıyla Türkiye’de ki birçok Lösemili hastaları tedavi etmiştir. Lösev bağışlar için asla kapı kapı dolaşmaz, para isteme talebinde bulunmaz, lösev bağışlarını tuğla yazıp 3406’a mesaj atarak ya da internet veya banka şubelerimizden bağış kabul eden bir vakıftır. Bazı vatandaşlarımız Lösevin Türkiye genelinde fazla stant açtığı söyleniyor, oysaki biz bu stantlarımızda hem lösemiyi anlatıyoruz hem de hasta çocuklarımızın tedavi süreçleri hakkında bilgiler veriyoruz’ dedi.

Bilgilendirme toplantısı konuşmalarının ardından slayt gösterileri ile devam etti.

Toplantıya, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yuruduseven, Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Aşkın Gencel, Bafra Omurilik Felçliler Derneği Başkanı İbrahim Tabak, öğretmenler ve çok sayıda öğrenciler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
BafraHaberLösev
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.