Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası Ahmet Yeni
banner798

Depremde tanıdığımız Şerif Amca öldü

Türkiye 6 Şubat'ta tarihinin en büyük felaketlerinden birini yaşadı. Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem 11 ilde yıkımlara neden olmuştu.

O depremlerde Hatay'da evi yıkılan ve ailesi enkaz altında hayatını kaybeden Şerif Amca elinde bisküvi enkaz başında çocuklarını beklemişti.

Enkaz altında kalan çocukları ve eşi için çaresizce bekleyen Şerif Amca, depremin ilk günlerinde uzatılan mikrofona "Cebimde bisküvi var. Dünden beri yiyemiyorum, çocuklarıma verecektim. Kimse çıkmadı" demişti. 

Şerif amcanın çocukları o enkazın altından hiç çıkamadı, Şerif amca da mezarlarına bırakacağı bisküviyi başka bir çocuğa verdi.

ŞERİF AMCA HAYATINI KAYBETTİ

Depremler neredeyse birinci yılını doldurmak üzereyken Şerif Amca'dan da acı haber geldi.

Haberi gazeteci Eşref Larsen sosyal medyadan duyurdu.

Depremin ardından kanser olan Şerif Amca'nın hayatını kaybettiğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Şeref AmcaDeprem
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Guvenlik 5 ay önce

Dert, keder adami yakarmis amcam.Senin de derdin kederin son bulmus oldu.Allahim obur tarafta ailenle birlikte mutlu olmayi nasip etsin insAllah.