Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Erdoğan, alanda 110 bin kişinin olduğunu ifade etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler öncesi çeşitli illerdeki mitinglerine devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya mitinginde yaptığı konuşmada, “Ülkenin asırlık ihmallerin ürünü altyapı eksiklerini tamamlamak için gece gündüz çalıştık. Şehirlerimiz başta olmak üzere, vatan topraklarının her karışını yatırımlarla, eserlerle donattık. Diğer yandan, Cumhuriyet tarihi boyunca yaşadığımız demokrasi, hak, özgürlük ihlallerini telafi edecek reformları hayata geçirdik” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçarslan Meydanı’nda düzenlenen Konya mitingine katılarak bir konuşma yaptı.

“Bugün bir kez daha sizlerle birlikte olmaktan, hasret gidermekten memnuniyet duyuyorum” diyerek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Konya vefanın şehridir. Buraya her gelişimizde sizlerle büyük bir vefa ve dostluk kucaklaşması yaşıyoruz. Bizim Konya’yla gönül bağımız çok eskilere dayanır. Gençliğimizden beri girdiğimiz her mücadelede Konya’yı dimdik yanımızda bulduk” şeklinde konuştu.

21 yıldır Türkiye’ye hizmet ederken, çok yönlü bir mücadelenin içinde olduklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, devamında şunları kaydetti: “Bir yandan, ülkenin asırlık ihmallerin ürünü altyapı eksiklerini tamamlamak için gece gündüz çalıştık. Şehirlerimiz başta olmak üzere, vatan topraklarının her karışını yatırımlarla, eserlerle donattık. Diğer yandan, Cumhuriyet tarihi boyunca yaşadığımız demokrasi, hak, özgürlük ihlallerini telafi edecek reformları hayata geçirdik.”

“ÜLKEMİZİ SİYASİ, EKONOMİK VE ASKERÎ OLARAK GÜÇLENDİRİRDİK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yasaklarla, baskılarla, zulümlerle geçen uzunca bir dönemi sona erdirdiklerini belirterek, “Bunlarla kalmadık, ülkemize yönelik sayısız saldırının önüne set çektik, sayısız tehdidi bertaraf ettik. Emperyalistlerin hedefindeki Türkiye’yi, terörden gizli-açık ambargolara kadar nice tuzaklardan kurtardık.  Ülkemizi siyasi, ekonomik, askerî olarak güçlendirirken, memleketin tüm potansiyelini kullandık, dünyada yaşanan her gelişmeyi değerlendirdik” dedi.

Eski Türkiye ile bugünkü Türkiye arasındaki farkı en iyi Konya’da görmenin mümkün olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti: “Ülkemizin sanayi, ticaret, tarım, turizm, kültür, sanat şehri Konya’nın 21 yılda kat ettiği mesafenin şahidi sizlersiniz. Geldiğimiz noktada, artık her bakımdan yeni bir seviyeye çıkma, dünyanın en büyük ekonomileri, önde gelen siyasi güçleri arasına girme safhasındayız. Üretim kabiliyetimiz yanında, siyasi ve sosyal etki alanımızla bu kritik sıçrayışı gerçekleştirebilecek durumdayız. Yeter ki güven ve istikrar iklimini devam ettirebilelim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.