Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Erdoğan;Faşizm Ruhu Avrupa Sokaklarında Kol Geziyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması onları öyle endişelendiriyor ki, bunu engellemek için kendi değerlerini ayaklar altına almaktan çekinmiyorlar. Ülkemizde bazıları hâlâ meselenin ne olduğunu kavrayamamış olabilir ama Avrupalılar 16 Nisan’ın ne anlama geldiğini çok iyi biliyor. Türkiye'nin bu büyük reformundan sonra, 15 Temmuz'da hayata geçiremedikleri heveslerine ebediyen veda edeceklerinin farkındalar” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bundan sonra artık ne Avrupa Birliği’nin, ne de herhangi bir Avrupa ülkesinin kimseye demokrasi, özgürlük, adalet, hukuk dersi verme hakkının kalmadığına, faşizmin ruhunun Avrupa sokaklarında kol gezdiğine vurgu yaptı ve “Kendilerine benzetemedikleri herkesi dışlayan Avrupalılar, aslında kendi karanlık akıbetlerini hazırladıklarının farkında değiller. Biz Türkiye olarak Avrupa ülkelerindeki ırkçılara karşı demokrasiyi, insan haklarını, hukuku savunmaya devam edeceğiz. Avrupa ülkelerinin bu değerlere bizden daha fazla ihtiyaçları oldukları bir döneme giriyoruz. Umudumuz, Avrupa halklarının bu gerçekleri görmeleri ve ırkçı partilere, ırkçı yönetimlere gerekli dersi vermeleridir” şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerinin devamında Hollanda’da yaşayan Türk vatandaşlarına şu tavsiyede bulundu: “Sakın ha bu ırkçı partiye veya partilere oy vermeyin. Şu anda bizim Bakanımızı oraya sokmayan mevcut zihniyete sakın ha oy vermeyin. Türkiye’ye karşı muhabbeti olan partilerle hareket edin, bu konuda dikkatli olun.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.