Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner798

Evde 4 kişinin cesedi parçalanmış bulundu

 İzmir Bayraklı'daki bir evde derin dondurucu içinde yabancı uyruklu 4 şahsın cansız bedeni bulundu.

Cesetlerin parçalara ayrıldığı öğrenilirken polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yabancı uyruklu kişilerden haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve giden ekipler tarafından derin dondurucu içinde yabancı uyruklu 4 kişinin cansız bedeni bulundu.

Yapılan ilk incelemede ölenlerin yabancı uyruklu olduğu belirlendi. Şahısların cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette olduğu öğrenildi.

TÜRKMENİSTAN UYRUKLULAR

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin, 18.06.2023 günü 11.00 sıralarında Bayraklı ilçesinden gelen bir ihbar üzerine belirtilen adreste yaptıkları araştırmada, 3'ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1'i erkek (R.), Türkmenistan uyruklu 4 şahsın hayatını kaybettiği anlaşılmıştır. Cinayetleri gerçekleştirdiği değerlendirilen Türkmenistan uyruklu bir şüpheliyi yakalama çalışmaları ve konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. 

Anahtar Kelimeler:
IzmirCeset
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.