Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner797

Galip Öztürk mağdur kadını hedef aldı

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde oturan ve 2 aylık hamile olduğu öğrenilen 26 yaşındaki Özbekistan uyruklu Olesya Kalyujina Metro Turizm'e bağlı otobüste koltuktaki televizyonda sinyal olmadığını söylediği için muavinin küfür edip vurduğunu, hamile olduğunu belirtmesine rağmen tekme tokat saldırdığını söylemişti. Olay medyanın gündemine geldikten sonra Twitter adresinden ilginç açıklamalarda bulunan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk yaşanan olaydan özür dileyeceği yerde medyayı ve dayak mağduru kadını hedef aldı.

BASIN DANIŞMANI MI? HOLDİNG PATRONU MU?

DHA'nın haberini gündeme getiren çeşitli yayın organlarını ve gazetecileri vatan hainliği ile suçlayıp, gazeteci bozuntuları diye hitap eden Öztürk, daha da ileriye giderek olayı FETÖ'ye getirmeye kadar gitti. Firmasında yaşanan skandaldan dolayı özür dileme erdemliliğini göstermek yerine gazetecileri hedef alan Öztürk, özrü kabahatinden büyük skandal bir açıklamaya da imza attı. Öztürk;'Bedava biletle yoculuk yapan yolcu muavinle kavga ederek şirketimizden 600 dolar para talep ediyor, alamayınca Gazeteci bozuntularını...!' diyerek bedava bilet verdiği için bayanın adeta dayağı hak ettiğini söylüyor.

SAMSUN MEDYASI ÖZTÜRK'ÜN YANINDA YER ALDI

Holding patronuna yakışmayan söylemlerde bulunan ve kurumun basın danışmanı gibi hareket edip, sosyal medya hesabından olmadık paylaşımlar yapan Öztürk, gazetecilerin bu işi reklam almak için yazdıklarını söyleyecek kadar ileri giderken, FETÖ mağduru olarak Gürcistan'da kaldığı dönemde Samsun'da bir çok gazeteci Galip Öztürk'e yapılan haksızlığı gündme getirmiş, kendisine özgürlük istemiş ve yıllarca Öztürk'ün arkasında durup kendisini moral vermek amacıyla Gürcistan'da bile ziyaret etmişti. Yeniden yargılanmasına karar verildikten sonra özgürlüğüne kavuşan Öztürk'ten hiç bir talebi olmayan gazetecilere ise Samsun'a geldiğinde bir teşekkür bile çok görülmüştü.

Yaşanan bu hadise sonrası bazı vatandaşlar ise Galip Öztürk'e sosyal medya aracılığıyla tepkilerini dile getirdiler. Öztürk'ün yaşanan hadiseden dolayı gazetecileri hedef almak yerine bir bayana yapılan kötü muameleden dolayı özür dilemesinin daha doğru bir davranış olacağı görüşünde birleşen vatandaşlar 'Bu tavır Öztürk'e ve Metro Turizm'e yakışmadı' şeklinde açıklamalarda bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.