Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

Gece büfe gelen 4 kişi 2 kişi öldürdü

Cinayet anı işyeri güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde saldırganların, "Yapma" diye yalvarmalarına aldırmadan şahıslara kurşun yağdırdıkları görüldü.

Esenyurt'ta gece saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan tekel bayiisine, İş yerine gelen 4 kişi içeride bulunan 3 kişiyle tartışmaya başladı.

Saldırganlar tartışmanın ardından silahlar çekildi, içeridekiler adeta kurşun yağdırdı.

Silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralandı. 

Arbede sırasında iş yeri çalışanı kasada bulunan silahı alarak, yeşil tişörtlü saldırganın ayaklarına ateş ediyor. O sırada saldırganlar şişelerle kasada bulunan kişiye saldırıyor. Beyaz gömlekli saldırgan üzerinde bulunan silahı çıkararak önce iş yeri çalışanına defalarca ateş ediyor. Ardından da işyerinde bulunan iki kişiye daha ateş ediyor.

Polis, 2 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından 4 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Saldırı anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.