Öne Çıkanlar Güncel Özlem Maraş
banner798

Karadeniz için şiddetli yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün öğle saatlerinden sonra batı Karadeniz'de etkisini arttıracak olan yağışların; Düzce ve Sinop çevrelerinde kuvvetli, Bartın ve Zonguldak ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli beklendiğini belirtti. Vatandaşların sel, su baskınları, heyelan ve yıldırım olaylarına karşı tedbirli olmaları istendi. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, kuvvetli yağışların gök gürültülü sağanak şeklinde meydana gelebileceği belirtilerek, şöyle denildi: "Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın sabah ilk saatlerden Samsun, Ordu ve Giresun çevreleri ile zamanla Trabzon çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm), öğle saatlerinden itibaren Rize ve Artvin'in kuzey ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (50-100 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Anahtar Kelimeler:
KaradenizYağış
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.