Öne Çıkanlar Hasan Bitmez Bafra Orman İşletme Müdürlüğü
banner797

Köylüler topladıkları parayı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı
Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek için yardım kampanyası başlatan Habibfakı Mahallesi sakinleri, topladıkları parayı Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

Habibfakı Mahallesi muhtarı Faruk Aktaş ve beraberindekiler de toplanan 11 bin 525 lirayı bankadaki Mehmetçik Vakfı hesabına yatırdıktan sonra Vezirköprü Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Vezirköprü Jandarma Komutanı Üsteğmen Selçuk Yılmaz'ı ziyaret eden köy heyeti Türk askerinin her zaman yanında olduklarını belirtti.

Bağış kampanyasının bir haftalık bir sürede tamamlandığını söyleyen Muhtar Faruk Aktaş, "Mehmetçik bu vatan için orada gözünü kırpmadan operasyonu yürütüyor ve gerekirse canını veriyor. Türk milleti, atalarımız Kurtuluş mücadelesinde nasıl topyekün hareket etti ise bizler de yine Mehmetçiğin yanında olduğumuzu, gerekirse elimizde ne varsa bağışlayacağımızın bilinmesini isteriz. Bu vatan toprakları geçmişte de verilmedi, şimdi de verilmeyecektir. Vatanımızın güvenliği için canını ortaya koyan Mehmetçiğimize Allah'tan başarı ve sağlık diliyoruz." dedi.

Vezirköprü Jandarma Komutanı Üsteğmen Selçuk Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, köy halkına duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.