Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

Türkiye'nin konuştuğu Yarbay'da ihraç edildi

Alkan, "Hayatımın hiçbir döneminde FETÖ ile irtibatım olmamıştır ama yılardır bu örgütle beraber olanlar tarafından 'FETÖ'cü' diye atıldım" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç edildiğini dün gece öğrenen Mehmet Alkan, karara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. FETÖ'cü olmadığını savunan Alkan, sayfasından şunları paylaştı:

"21 Temmuz'da haber7 sitesinin başlattığı kampanya sonuç verdi. Bu gece yarısı ordudan atıldım. Hayatımın hiçbir döneminde FETÖ ile irtibatım olmamıştır, selam dahi vermedim ama yılardır bu örgütle beraber olanlar tarafından 'FETÖ'cü' diye atıldım. Bu iş tamamen çığırından çıktı. Elbet sorulur hesabı. Zulüm ile abad olanın sonu berbad olur. Gecenin bu saatinde hakkımda sorgusuz sualsiz işlem yapanlara sesleniyorum. Benim vicdanım rahat başımı yastığa koyup uyuyacağım. Ya siz zulüm sahipleri rahat olacak mısınız? Sizden hakkımı almadan ve helak olduğunuzu görmeden ölmeyeceğim. Sonuna kadar mücadele. Allah belanızı versin. Aynı haksızlıklara uğramadan ölmeyin siz de."

İHRACI İSTENİYORDU

Şehit kardeşi Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan'ın 21 Ağustos 2015'te Osmaniye'de düzenlenen cenaze törenine üniformasıyla katılan Jandarma Yarbay Mehmet Alkan, Türk bayrağına sarılı tabutun başında şapkasını çıkarıp haykırarak, "Buradaki vatan evladı daha 32 yaşında. Vatanına, sevdiklerine doyamadı. Bunun katili kim? Bunun sebebi kim? Düne kadar çözüm diyenler ne oldu da sonradan savaş diyor" diye feryat etmişti. Bunun üzerine soruşturma başlatan Jandarma Genel Komutanlığı, Yarbay Mehmet Alkan'a uyarı cezası vermişti.

Son olarak 11 Mayıs'ta Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ni ziyaret ederek "Dağdaki terörü şehre indirenler, bu akan kanların sorumlusudur" diyen Alkan, ihraç istemiyle Askeri Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.