Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Gümüşhane
banner798

Uyuşturucu operasyonunda 1 polis şehit oldu

İstanbul Kağıthane İlçesi Hamidiye Mahallesindeki bir adrese uyuşturucu madde imal ve ticareti şüphelilerine yönelik düzenlenen operasyonda polis ekiplerine, eve girişleri sırasında uzun namlulu silah ve tabancayla ateş açıldı. Açılan ateş sonucu Hakan Telli ve A.Y.Ç. isimli iki polis memuru ağır yaralandı. Olay yerine takviye ekipler sevk edildi.

Gerçekleştirilen müdahalede D.A. isimli şüpheli ölü ele geçirilirken, O.A., G.D., K.T. ve A.A. yaralı olarak yakalandı. Hastaneye kaldırılan yaralı polislerden Hakan Telli, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. A.Y.Ç.’nin tedavisi ise sürüyor.

2007 yılında İzmir’de göreve başlayan ve evli ve 2 çocuk babası olan Şehit Polis Memuru Hakan Telli’nin cenazesi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki törenin ardından memleketi Tokat Bozcalı Köyü’nden uğurlanacak.Şehidimizin cenazesi 26 Ağustos Cumartesi günü öğle namazına müteakip yapılacak törenle Reşadiye ilçemize bağlı Bozçalı Kasabasında defnedilecektir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.