Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner798

Vekil YILMAZ, Gittiğimiz her yere barış ve huzur getirdik

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Biz güçlü ve köklü bir devletiz. Türkiye birliği beraberliğini koruyarak bu mücadeleyi başarıya ulaştıracaktır. Ordumuzun sonuna kadar yayındayız" dedi.

AK Parti TBMM Grup Toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşti.

Yeni yasama yılının ilk AK Parti grup toplantısı TBMM'de yapıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantıda özellikle 'Barış Pınarı Harekatı'na yönelik önemli mesajlar verdi. Grup toplantısına katılan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği mesajların önemine dikkat çekti.

"SİVİLLERİ KORUYOR VE GÖZETİYORUZ"

Grup toplantısındaki özellikle Barış Pınarı Harekatı'nın önemi, bazı ülkelerin terör örgütlerinden yana aldığı tutum ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sivil hassasiyeti, operasyonun haklılığıyla ilgili vurgulara dikkat çeken Yılmaz, "Bizim tarihimizde hiç bir zaman zulüm yoktur. Gittiğimiz her yere barış ve huzur getirdik. Ama bizi eleştiren ülkelerin yaptığı katliamları tüm dünya biliyor. Barış Pınarı Harekatı tüm terör örgütlerinin sınır bölgemizden uzaklaştırılması, güvenli bölge oluşturularak Suriyeli vatandaşların evlerine dönmesinin sağlanması, mazlumların korunması, ülkemizin güvenliği içindir. Karalama propagandalarına fırsat vermeyeceğiz. Sivilleri koruyan ve gözeten Türk Ordusu'nun hassasiyeti örnek teşkil etmektedir." diye konuştu.

"ORDUMUZUN YANINDAYIZ"

"Cumhurbaşkanımız dünyaya önemli mesajlar vermiştir." diyen Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımız gerçekleri tüm açıklığıyla tüm dünyaya grup toplantımızda anlattı. Biz güçlü ve köklü bir devletiz. Türkiye birliği beraberliği sayesinde bu mücadeleyi başarıya ulaştıracaktır. Türk Milleti olarak ordumuzun yanındayız. Sonuna kadar destek veriyoruz. Yürütülen tüm kara propagandalara, baskılara rağmen haklı mücadelemizden geri adım atmayacağız. Cumhurbaşkanımız kararlılığımızı, haklılığımızı, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin gücünü açıkça ortaya koymuştur. Bizlere düşen görev birlik ve beraberliğimizi koruyarak ordumuzun yanında olmaktır." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.