Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner798

Yusuf Ziya Yılmaz Afet bölgesi Ayancık'ta

Batı Karadeniz bölgesinde 11 Ağustos'ta etkili olan yağış sonrası sel felaketi yaşanan Sinop'un Ayancık ve Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine giden Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, sahada incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı, vatandaşların acısına ortak oldu. İki ilçede selin büyük yaralar açtığı bölgeleri gezen Yılmaz, vatandaşlara başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Oluşturulan kriz merkezlerini ziyaret eden Yılmaz, büyük bir özveri ile çalışan kurtarma ekiplerine de görevlerinde kolaylıklar diledi.

'Büyük acılar yaşandı'

"Acıları paylaşıyoruz, gönlümüz dualarımız vatandaşlarımızla" diyen Yılmaz, "Bölgede yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, acılı ailelerimize başsağlığı, sabırlar diliyorum. Büyük bir doğal afet yaşandı, hepimizin yüreği yandı. Giden canlarımızı geri getiremeyiz ama yaraların sarılması için el birliği için çalışacağız. Afetin yaşandığı ilk günden itibaren devletimiz tüm imkanlarıyla bölgede çalışmalarına başladı ve büyük bir gayretle halkımızın yanında. Bizlerde her daim vatandaşlarımızın yanındayız. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm çalışmaları yakinen takip ettiğini vurgulayan Yılmaz, "Bakanlarımız, devletimin ilgili tüm bürokratları, milletvekillerimiz, özveri ile çalışan kamu görevlilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız herkes sahada vatandaşlarımızla birlikte. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, Bozkurt ilçesindeki çalışma sonrasında tekrar Ayancık ilçesine dönerek, TBMM Çevre Komisyonu üyesi milletvekilleriyle çalışmalarına devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.