Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Sedanur ve Sefa Cengiz Demirci evliliğe ilk adımlarını attı

Esma ve Ayhan Demirci’nin oğulları, Şerife ve Muharrem Göçer’in kızları Sedanur ve Sefa Cengiz Demirci muhteşem bir nişan töreni ile evliliğin ilk adımını attı.

Ayışığı Düğün Salonunda düzenlenen nişan töreni ile Sedanur ve Sefa Cengiz çifti evliliğin ilk adımını attı. Genç çift, ilk dansları yaptıktan sonra davetlilerle birlikte gönüllerince eğlenirken kendileri için özel olarak hazırlanan pastayı birlikte kesti.

Nişan yüzüklerinin kurdelesini kesen Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen “Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dileyerek” gelin ve damadı tebrik etti.

Kurdele kesiminden sonra mutluluklarını sevenleri ile paylaşan Sedanur ve Sefa Cengiz, gece boyunca gönüllerince eğlendi.

Nişan merasimine Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafta İYİ Parti İlçe Başkanı Aydogan Yılmaz ve Yönetimi, Samsun İYİ Parti il kurulundan Dila Aygün, Marangozcular Odası Başkanı İlhan Erken, Bursalı iş insanı Erol Beker Hüseyin Beker, Sinop iş insanı Bayram Gökmen, İş insanı İsmail Kuloğlu, Resul Yıldırım, Hakan Şimşek, Ünal Kahvecioğlu, Mehmet Kahvecioğlu, Osman Toksöz, Muhasebeci Ünal Çoban, Muhasebeci Zafer Bektaş ile sevenleri yalnız bırakmadı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunMagazin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.