Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner798

BAŞKOMUTAN  EMRETTİ FETÖ/PDY İFŞA EDİYORUZ

 17-25 Aralık operasyonlarına ilişkin Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan, "17-25 Aralık yargı ve polis darbe girişimini, benim şahsi meselem olarak görüp 15 Temmuz silahlı darbe girişimiyle hala gerçekleri kavrayamayanlar, bu örgütün iflah olmaz parçalarıdır. Ülkesine ve milletine acımayana bizim acıma hakkımız yoktur. Zalime merhamet mazluma eziyettir.” Dedikten sonra “ Hatta hatta o camiadan dostlarınız, arkadaşlarınız olabilir. Ben diyorum ki bunları da ifşa etmeniz lazım. Bunları savcılıklarımıza, emniyet teşkilatımıza bildirmeniz lazım. Niye? Bu, bizim üzerimize bir vatanseverlik borcudur. Onlar bu ülkeyi değil, biz onları çökerteceğiz. Şikayetçi sıfatıyla bunları bildirmeniz lazım. Tam bir virüs her yere girmişler.” Sözleriyle tüm milletimizi FETÖ/PDY’nin tamamen temizlenmesi için göreve davet etti.

15 Temmuzdan bugüne kadar Bafra ve Samsunda FETÖ/PDY’ ye karşı okullar, yurtlar, dershaneler, iş adamları, memurlar, polisler, kamu görevlileri ve dernekler bazında gözaltılar ve tutuklamalar yapıldı. Görevden açığa alınma ve memuriyetten uzaklaştırmalar oldu.

FETÖ/PDY’DE TEMİZLİK BU KADAR MI?

1.250.000 nüfuslu Samsun veya 143.000 nüfuslu Bafra’da temizlik bu kadar mı? FETÖ/PDY unsurları bunlardan mı ibaret? FETÖ/PDY en güçlü olduğu yer denilen Samsunda FETÖ/PDY yapılanması Sıradan memurlar, sıradan iş adamları, öğretmenlerden, bir iki din görevlisinden mi oluşuyor. Bunun eski yeni milletvekilleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, il başkanları, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri çeşitli sivil toplum kuruluşları, üst bürokratlar ayağı yok mu? Bu alanlar temiz mi?

CUMHURBAŞKANIMIZI DİNLEMİYOR EMİRLERİNİ DİKKATE ALMIYOR MUSUNUZ?

Cumhurbaşkanımız 17/25 Aralık sivil darbe girişimi ve montaj tuzaklarından sonra açık ve net olarak bir mücadele başlattı. İnlerine gireceğiz dedi. Ne yazık ki bu mücadelede önemli ölçüde yalnız bırakıldı? Bu yalnız bırakışın sonunda FETÖ/PDY 15 Temmuz ihanetini yaptı. Ülkemiz işgal edilmek, demokrasi bitirilmek, millet iradesi ezilmek, devletimiz parçalanmak istendi. Cumhurbaşkanımız yine her platformda sesleniyor. Hayatını tehlikeye atıyor FETÖ/PDY devletimizin ve milletimizin içinden temizlensin zalime merhamet edilmez diyor. Valilerimiz, Emniyet Müdürlerimiz, belediye başkanlarımız, savcı ve hakimlerimiz özellikle AK Parti milletvekilleri, il ve ilçe başkanları bu feryadı neden duymuyor. Başta AK parti olmak üzere partilerimiz çok mu temiz? Bu hainler Cumhurbaşkanımızın yaverliğine, Genelkurmay başkanlığımızın yaverliği ve özel kalemine, HSYK, Anayasa mahkemesine kadar sızmışlarda sizlerin arasına siyasete mi sızmadılar?

HAYDİ GÖREVE

Hem demokrasi nöbetlerine gönüllü olarak katıldık. Hem de Demokrasi nöbetlerini takip ettik. Orada ki insanları dinledik, gözlemler yaptık. Farklı alanlarda halkımızı dinledik. Toplumun farklı kesimlerinin görüşlerini aldık. Halkımız arasında ortak bir kanaat oluşmuş durumda. Başka dokunulması gerekenler var dokunulmuyor? Maskelere bürünenler ortalıkta geziyor. Himaye edilmeler mi var? Diye haklı olarak sersenişte bulunuyor ve endişe taşıyorlar. Biz millet olarak görevimizi yaptık. Şimdi sıra devletimizde, devletimizin kurumları ve görevlilerinde diyor ve ekliyor Haydi Göreve.

FETÖ/PDY İLE İLGİLİ OLARAK KİMLER İŞARET EDİLİYOR VE NELER KONUŞULUYOR


Duyarlı halkımız çok akıllı. Gözünden hiçbir şey kaçmıyor ve konuşuyor:

KEŞKEKCİNİN HİKÂYESİ

Geçmişinde FTÖ/PDY ile bağlantısı var. Ama geliyor Bafra 15 Temmuz Demokrasi meydanında ki demokrasi nöbetinde keşkek dağıtıyor. Belki de Bank Asya’da kredi kartı almasından başka bir durumu olmayan masum biri açığa alınırken keşkek dağıtmakla kurtulmuş mu oluyor.

FETÖ/PDY OKULUNDA MİLLETVEKİLİ YAKINI ÖĞRETMENLİK YAPTIMI?


17/25 Aralıktan sonra FETÖ/PDY okulları, dershaneleri, yurtları kapatıldı. Ama isimleri değiştirilerek yeniden açıldı. Bu bilinmesine rağmen yeniden açılmalarına izin verildi. Milli Eğitim Bakanlığı neden zamanında bunlarla mücadele etmedi? Neden izinler verildi. Şimdi Milli Eğitimden izinli bu okullarda görev yapan öğretmenlerin lisansları iptal edildi. Burada idareci ve öğretmenlerden tutuklananlar oldu. Bu tutuklamalarda ölçü nedir. Bu okullarda görev yapan AK parti milletvekilinin hiç mi yakını yok? Varsa neden işlem yapılmadı. 17/25 Aralığa kadar kandırıldığı anlarız. Fakat bunlar 15 Temmuza kadar neden oralarda görev yaptı. Neden ayrılmadılar. Bu okullarda 15 Temmuza kadar görev yaptılar. Milletvekili hemşerimiz neden birinci dereceden çok yakınını bundan vazgeçiremedi? AK Parti Genel merkezi FETÖ/PDY konusunda genelge yayınladı. 15 Temmuzdan itibaren cesur bir liderlik sergileyen AK Parti ilçe Başkanı bu durumu genel merkeze bildirecek mi?


SAMSUN BÜYÜKŞEHİR, CANİK BELEDİYESİ


Samsun Büyükşehir belediyesinde binlerce çalışan var. Ne mübarek kurummuş. FETÖ/PDY Buraya hiç sızamamış. Samsun Büyükşehir Belediyesinde temizlik yapıldığını duymadık. Canik Belediyesi tüm yayınlarında hizmetleri arasında Canik Başarı üniversitesine yer verdi. Canik Belediyeside maşallah pırıl pırıl tertemizmiş. FETÖ/PDY buraya da sızamamış. AK Parti il ve ilçe teşkilatları da tertemiz çıktı. Buraya da sızıntı olmamış. AK Parti İl başkanlığı ve 17 ilçede ki Gençlik kolları, kadın kolları, delegeleri maşallah tertemizmiş Hiç FETÖ/PDY’li çıkmadı.

GELELİM BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE


Samsun Büyükşehir dahil 17 ilçede yüzlerce AK Partili meclis üyesi var. Tutuklanan duymadık. FETÖ/PDY demek ki siyasete ve özellikle iktidar partisine hiç sızamadı. Tüm bunlara kargalar bile güler Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti Genel merkezinin talimatı var. Hiçbir yerde FETÖ/PDY’Lİ kalmayacak hepsi temizlenecek. Temizlemezseniz. Geleceğimizi karartır. Mazlumlara ve bu millete ihanet edersiniz. Şehitlerimizin elleri yakanızda olur
DEVAM EDECEK…..

A.D


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şinasi Çoşkun 8 yıl önce

Şinasi ÇoşkunCanik temizliğini 17 25 Aralık sonrası yaptı kalakala bir kaç kişi kalmış 10'larda kesin. Fetocu mu değil mi bilmiyorum ama onları da açığa aldılar. İlkadım da gerekli temizlikleri yaptı darısı bafranın ve büyük şehrin başına