Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesajı

"Üçüncü yılını idrak ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle 15 Temmuz şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Gazilerimize cesaretleri ve fedakarlıkları için şükranlarımı sunuyorum.


Türk Milleti vatanına, bayrağına nasıl sahip çıktığını tarih boyunca hep göstermiştir. Bayrağı, toprağa, geleceği söz konusu olunca gözünü kırpmadan canını feda etmekten bir an olsun çekinmeyen, her türlü fedakarlığı tereddüt etmeden gösteren bir milletiz.


Kanla, büyük fedakarlıklarla kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti sıradan bir devlet değildir. Hiç bir baskıya, esarete, işgale, ihanete fırsat vermeyeceğimizi egemenliğimizin, bağımsızlığımızın vazgeçilmez olduğunu tüm dünyaya 15 Temmuz Günü bir kez daha gösterdik.


15 Temmuz FETÖ eliyle gerçekleşen büyük bir ihanet ve işgal girişimiydi. Bugün acıyı ve büyük bir gururu bir arada yaşıyoruz.  Şehitlerimiz ve gazilerimiz, ülkemize yaşatılanlar büyük acılarımız olarak dururken, dünya da örneği az olan bir direnişin, vatan sevdasının ortaya çıkışının da gurunu yaşıyoruz.


Bu büyük mücadele ruhuna Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale'de, terörle mücadelelerimizde şahit olduk. 15 Temmuz Zaferimiz de büyük bir fedakarlığın eseridir. Hainliğin ortaya çıktığı o gecede milletimiz yürekleriyle, imanlarıyla, cesaretleriyle, vatan sevgileriyle tanklara, uçaklara, bombalara, silahlara ihanet şebekelerine karşı durmuştur. Vatanına namahrem elinin uzanmasına Türk Milleti bir kez daha izin vermemiştir. 


FETÖ eliyle büyük bir vatana ihanet süreci Allah'a şükürler olsun ki, milletimiz sayesinde geri püskürtülmüştür. Parklardaki havuzlardan abdest alarak silahların, tankların, bombaların, darbecilerin üzerine vatan aşkıyla koşan, demokrasi sevdalısı kahramanları asla unutmayacağız. 15 Temmuz tarih sayfalarına darbe girişimi, vatana ihanet nedeniyle kara bir leke, halkımızın ortaya koyduğu direniş ve mücadele nedeniyle büyük bir kahramanlık destanı olarak yazılmıştır.


82 milyon vatandaşımız bir olarak, kenetlenerek büyük bir zafer kazanılmıştır. Rabbim bir daha ülkemize böyle acılar, ihanetler yaşatmasın. 15 Temmuz'u, yaşananları, unutmayacağız unutturmayacağız. Türkiye olarak el ele vereceğiz, birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeyeceğiz. Ülkemizin geleceğe emin adımlarla ilerlemesi, ihanet şebekelerinin hedeflerine ulaşamaması için durmadan mücadele edeceğiz. Güçlü ve müreffeh bir Türkiye için birbirimize kenetlenmemiz, kucaklaşmamız şart. 


15 Temmuz'da nasıl Türkiye kenetlendiyse, bu ruh hiç kaybolmamalı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle ebediyete uğurladığımız şehitlerimizi rahmetle minnetle yeniden anıyorum. Rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.