Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

19 Mayıs'ın Atık Su Sorununa Neşter
banner852

Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü, 17 ilçenin kanalizasyon ve yağmur suyu sorunlarından arındırılmış sağlıklı bir altyapıya kavuşturulması doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma yapılan ilçelerden biri olan 19 Mayıs Ballıca Kampüsü'ne 1500 metre uzunluğunda Atık Su Kollektör Hattı ve Yağmur Suyu Hattı döşendi. Dereköy Mahallesi'ne de 3 bin 200 metre Atık Su Kollektör Hattı döşenecek. Şimdiye kadar 2 bin 380 metrelik kısmı döşenen hattın önümüzdeki günlerde tamamlanması hedefleniyor.

HALKIMIZIN HUZUR VE MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

19 Mayıs ilçesinin büyük mahallelerini kapsayan Atık Su Kollektör Hattı ile Yağmur Suyu İmalatları projesine değinen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçelerde bu noktada sorun yaşanmaması için çalışmaların süreceğini ifade etti. Başkan Demir, "Aşırı yağışlarda taşkın ve sel riski olan söz konusu bölgelerde yağmur suyu hat çalışması yaparak halkımızın can ve mal kaybı yaşamaması için büyük bir dikkat ve titizlikle çalışıyoruz. Ballıca Kampüsü'ne yapılan hat bitirildi ve devreye alındı. Dereköy Mahallesi'ne ise 3 bin 200 metre Atık Su Kollektör Hattı döşenecek. 2 bin 380 metrelik kısmı bitirildi. Geri kalan bölümü de kısa sürede tamamlanarak hizmete alınacak. Halkımızın huzur ve mutluluğu için çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876