Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner798

Acun'a küfür etmişti, tekrar tv8'de

Kırmızı Oda'nın 58. bölüm fragmanında "Sadi" karakterine hayat veren oyuncu Erkan Petekkaya'nın tekrar yer aldığı görüldü. Sadi'nin bol kahırlı yaşamı flashback sahnelerle renklendirilecek

Başrolünü Binnur Kaya'nın oynadığı dizi ilk sezonunda reytinglerde üst sıralardaydı. Ancak dizi yeni sezonda istediğini bulamadı. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Sadi ile Doktor Hanım'ın sarılması dikkat çekiyor.

YENİDEN KIRMIZ ODA'DA

Bu sezon reytingleri düşen Kırmızı Oda'da yeni bir gelişme yaşandı. Reytingleri düşen dizide, geçen sezon Sadi karakterini canlandıran Erkan Petekkaya geri dönüyor. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçen sezon "Delikanlı Sadi" karakteriyle Kırmızı Oda'ya katılan oyuncu Erkan Petekkaya ile yeniden anlaşma sağlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.