Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Adem Dilek`ten Kurban Bayramı Mesajı
Orta Karadeniz`in Sesi HaberOvasi Dergisi ve www.Haberovasi.Com, Genel Yayın Yönetmeni, Bafra Gazeteciler Dernek Başkan Yardımcısı Adem DİLEK Kurban Bayramı Dolayısıyla mesaj yayınladı.

Adem Dilek mesajında şu ifadelerde bulundu “ Kurban Bayram’ının; ülkemiz üzerinde oynanan kötü oyunların bitmesine, mağdur ve mazlumların da yüzlerinin güldüğü bir Bayram olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum’’ dedi.

‘’Öncelikle, vatanımızın ve milletimizin korunması görevinde canlarını yitirerek, şehit olan bütün kardeşlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum, bu bayramda evladından, annesinden, babasından ve nice yakınından ayrı kalan kardeşlerimize sabırlar diliyorum.

Bizi biz yapan, bizi köklerimize ve kimliğimize sımsıkı bağlayan bağlardan birisi de böylesi anlam dolu gün ve dönemlerdir. Yüce Allah'a kulluk bilincinin bir gereği olarak yaptığımız kurban ibadetinin manen arınmak ve aklanmak, kırgınlıkların, küskünlüklerin ve anlamsız çekişmelerin son bulması için de iyi bir fırsat olacağı şüphesizdir.

Bu duygularla tüm değerli takipçilerimizin Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu günlerin milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.


                Adem DİLEK
Orta Karadeniz`in Sesi HaberOvasi Dergisi ve
www.Haberovasi.Com Genel Yayın Yönetmeni
Bafra Gazeteciler Dernek Başkan Yardımcıs
ı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.