Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Ak Parti Kadın Kolları Kılıç'a teşekkür etti

Sorunsuz yarınlar için altyapı çalışmalarında uyumlu ve çözüm odaklı yaklaşan Bafra Belediyesi, ilçenin son 50 yıllık köklü sorunlarının ortadan kaldırılmasında büyük rol oynadı. Bu anlamda Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı NazifeSoruklu ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı makamında ziyaret ederek özellikle içme suyu olmak üzere yağmur suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, yıllardır bekledikleri hizmete kavuştuklarını belirterek özellikle evlerde kullanılan içme suyunun eskisinden çok daha iyi olduğuna vurgu yaptılar.

Samimi hizmet anlayışı ile Bafra’nın güçlü yarınları için hizmet etme gayretinde olduklarının altını çizen Başkan Kılıç, “Altyapı çalışmalarının yüz güldürmesi, sorunların bir bir ortadan kalkması bizlerin motivasyonunu her daim diri tutuyor. Bizler yaptığımız işlerde her zaman vatandaşlarımızın sağlığını ve huzurunu ön planda tuttuk. Allah’a şükür ki bizlere gelen geri dönüşlerle de bunun meyvesini yiyoruz. Çok emek verdik. Çok çabaladık. Çok güzel işlere imza attık. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yarınlarımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



 

Anahtar Kelimeler:
BafraSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.