Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

Ak Partili Ufuk Saral, Bafra altın çağını yaşayacak

İş dünyası ziyaretlerinde ilgi ile karşılanan Ufuk Saral, karşılıklı fikir alışverişinden çok mutlu olduğunu, şahsına ve ekibine gösterilen samimiyetten umutlu olduğunu” söyledi.

Ak Parti Bafra Belediye Başkanı Ufuk Saral, “Türkiye Yüzyılında, bizlere yetki verilirse, sizlerin sayesinde Bafra altın çağını yaşayacaktır. Çıktığımız bu yolun çok şefkatli, yorucu ve bir o kadarda sorumluluk taşıdığını iyi biliyoruz. Bafra’da yapılması gerekenler yapıldı, istihdamı artıracak, yeni fabrikalarla yeni girişimlere gidileceğini” kaydetti.

Tarım projelerinden bahseden Saral, “Bafra Ovası’nın Türkiye’nin önemli tarım arazisi olduğunu her platformda vurguluyoruz. Bafra Ovası’nda çıkan mahsullerin, Türkiye’de çıkan ovalardan daha organik, 4 mevsimde mahsul alan, çiftçilerimizle görüşülerek onlara yardımcı olacağız. Ovadan çıkan ürünlerin pazarı konusunda, yeni çalışmaları ekibim ve ben hazırlayacağız. Gerekirse ilçe Oda başkanlarınla istişareler yapacağız. Yazlık ve kışlık sebze üretimlerinin pazarı olan, büyükşehirlerin sebze hallerinde büyük işletmelerle görüşüp pazar sağlayacağız.” Dedi.

Ufuk Saral,” Bafra’daki önemli Tekstil Firmaları ile görüşüp, tekstil pazarını artıracak yer tespiti, reklam yönünde öne çıkaracak girişimleri sağlayıp, yeni pazarlar oluşturmayı düşündükleri söylerken, şahsına ve ekibine gösterilen samimiyetten umutlu olduk.” Şeklinde konuştu.

Öte yandan Ufuk Saral gün içindeki ziyaretlerinde, Favori Tekstil sahibi Halil İbrahim Kuloğlu'nu,  Beren Tekstil Sahibi İbrahim Bölük'ü , Davran Tekstil sahibi Fatih Davran'ı, Tek Sitil Denim Yönetim Kurulu Başkanı Selami Arslan'ı, Bafra Kosavalılar Derneği Başkanı Cem Dere ve Yönetimini, Bafra Sebze ve Meyve Komisyoncuları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İskender Akbulut ve Yönetimini, Ticaret Odası önceki dönem Meclis Üyesi İsmail Tuğ, Albayrak Lokum evi sahibi Şakir Albayrak ve kardeşi Lokum evi İşletmecisi İbrahim Albayrak' ı ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi Başkanı Mumine Ersin ve Yönetimini ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.