Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Gümüşhane
banner798

Aksoy 30 Ağustos Zafer bayramını kutladı

30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'daki Büyük Taarruz ,  Atatürk'ün başkumandanlığında Türk ulusunun  büyük şahlanışı ile  zaferle sonuçlanmıştır  .

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Türk Ulusunun karakterini en iyi bilen , harap ve bitap düşse de canı pahasına mücadeleden vazgeçmeyeceğini,  asla esareti kabul etmeyeceğini ;

“Biz Türkler tarih boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz. “

Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir sözleri ve  “ölmek var dönmek yok”  anlayışı ile  "Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz'dir. İleri! " komutu ile imanın , inancın , birlikteliğin gücünü ispatlamış  ve bu eşsiz güzelliklere sahip ülkemizi bizlere kanı ile canı ile kazandıran atalarımıza verdiği sonsuz güven ile  Başkomutanlık etmiştir  . Büyük Taarruz Türkiye’nin Kurtuluş mücadelesinin en önemli zaferidir , kutlu olsun . Bu uğurda mücadele eden ebediyete intikal etmiş Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  tüm kahraman askerlerimize ve şehit olanlara Allah’tan rahmet dilerim . Ruhları Şad ,mekânları Cennet olsun  .

        Hasan Aksoy

 İYİ Parti Samsun İl Başkanı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.