Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Aksu`dan Atakum Açıklaması

AK Parti Samsun il Başkanı Ersan Aksu; “Atakum’da itiraz süreci devam ediyor. AK Parti olarak tüm sandıkların yeniden sayılması için İl Seçim Kurulu’na itiraz ettik.”

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, Atakum ilçesi seçim sonuçları ile ilgili tüm sandıkların yeniden sayılması için İl Seçim Kurulu’na itiraz etti. AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Atakum  ilçemizdeki seçim sonuçları ile ilgili ilçe belediye başkanlığı ve ilçe belediye meclis üyeliği seçimlerine ilişkin İl Seçim Kurulu’na itirazımızı gerçekleştirdik. Hukuki süreç devam ediyor. Bizim beklentimiz milletin iradesinin sandığa yansıdığı şekliyle sonuçlanmasıdır. Hukukçu arkadaşlarımız konuyu yakından takip ediyor. Gelişmelerle ilgili kamuoyuna gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.