Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

Alaçam’da İyi’ler Kurban Öncesinde İş Başında

İYİ Parti Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi olan çocukların yüzlerini güldürdü.

HABEROVASI.COM / BAFRA-EMRE DİLEK

İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanı Dursun Ayvaz yaptığı açıklamada;”Bu sene bilindiği üzere ekonomik sıkıntıların baş gösterdiği bir yıl oldu. Pandeminin getirdiği sıkıntıları toplum halen yaşamakta, ekonomik sıkıntıların yanında ,gıdada yaşanan sıkıntılar derken aileler çocuklarının ihtiyaçlarını alamıyor.” Dedi.

Bayram kıyafeti alamayan aileleri tespit ettiklerini belirten Dursun Ayvaz,”İYİ Parti olarak genel merkezimizin talimatıyla çalışmalarımızı hızlandırdık.Bu sene ise ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiğimiz 100 çocuğumuzu bulduk.İhtiyaç sahibi çocuklarımızı Kurban bayramı öncesinde mutlu etmek istediğini belirtti.

Bu vesile ile Alaçam ilçesi ve köylerine bağlı yardıma muhtaç aileleri bulduklarını belirten İyi Parti İlçe Başkanı Dursun Ayvaz,”Çocuklarımızın mutluluğu bizleri de mutlu ediyor.Kurban Bayramı öncesinde yaptığımız bu davranış çocuklarımızın hoşuna gideceğini düşünerek kolları sıvadık.İYİ Parti olarak Kadın Kollarımızla beraber hareket ederek,Alaçam ilçemizde girmediğimiz hane ,girmediğimiz mahalle,girmediğimiz cadde ve sokak kalmayacağını söyledi.

Çocukların Kurban Bayramı öncesinde elbise hazırlıklarında,Alaçam İYİ Parti İlçe Başkanı Dursun Ayvaz ,Alaçam İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Neriman Ekiz ve partiyi ziyarete gelen Bafra İyi Parti Kurucu Başkanı Zafer Bektaş’ta bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.