Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Ali Şimşek’ten Sam Ajans medya grubunu ziyaret etti

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ali Şimşek, Sam Ajans Medya Grubuna bağlı, BafraGazetesi.com.tr, SamsunAjans.com, BafraHaberAjansi.com, AtakumAjans ile HaberOvasi.com ’u sahibi ve Genel Haber Koordinatörünü ziyaret etti.

Orta Karadeniz’in Sesi Haber Ovası ofisini ziyarette bulunan, Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ali Şimşek ,” Bafra’nın sorunlarını ve yapılması gerekenleri biliyorum. Bafralı olarak Ak Parti’den aday adayı olarak göreve talip olduk. Memurluk hayatımda, kamu kurum kuruluşlarında idari olarak hizmet verdim. Bafra Türkiye’nin sayılı ovalarından bir tanesi, ekonomik olarak bölgemizin kalkınmasında yeni adımlar atılması, bölgemizin Turizmi ve Kültürünü öne çıkaracak faaliyetlerle yeni çalışmalar yapacağız.” Dedi.

Ali Şimşek, Adaylık sürecinde, aday gösterilmese de yerel seçimde, çalışmalarının devam edeceği. Bu süreçten basının desteğinin önemli olduğu.” Vurgusu yaptı.

Sam Ajans Medya Grubu sahibi Adem Dilek ile Genel Haber Koordinatörü Emre Dilek, Başkan Aday Adayı Ali Şimşek’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sonrasında günün anısına fotoğraf çekinildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.