Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

Asenalar'dan Canik çıkarması

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla MHP Canik ilçe Başkanlığının düzenlediği programa, MHP Samsun il başkanı Abdullah Karapıçak,il yöneticileri ,il kadın kolları,MHP Canik ilçe Başkanı Süleyman Baltacı,ilçe yöneticileri ,ilçe kadın kolları ve çok sayıda bayan katılım sağladı.

Mhp İl Başkanı Abdullah Karapıçak konuşmasında ''8 Mart dünya kadınlar gününü kutlayarak kadınlarımızın hayatımızdaki yeri ve ülkemiz için ne kadar önemli olduklarını anlattı.kadınlarımızın
kıymetini sadece birgün değil 365 gün bilmeliyiz.bu vesile ile başta şehit anne ve eşleri olmak üzere bütün bayanların kadınlar gününü kutlarım'' diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Mhp Canik İlçe Başkanı Süleyman Baltacı ise, yaptığı konuşmada ''8 mart dünya kadınlar gününü kutladı.Canik MHP'nin kalesi siz kadınlar da bu kalenin birer taşlarısınız.bu kalabalık gösteriyor ki önümüzdeki günlerde Canik’de kadınlar daha çok söz sahibi olacak.hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.bu programda emeği geçen yöneticilerimize ayrıca teşekkür ederim diyerek konuşmasını sonlandırdı.

programa katılan bayanlara hediyeleri dağıtılarak program son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.