Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner797

Atakum`da Semt Pazarları Denetlendi


Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Atakum Belediyesi ortak bir çalışma ile semt pazarlarında denetimlerde bulundu. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, "Halkımızın yoğun şekilde alış veriş yaptığı pazar yerlerinin temizlik, hijyen ve gıda satış koşulları Samsun il sınırları dahilinde müdürlüğümüz ve belediye başkanlıklarının ortak çalışmaları ile yapılan denetim ve bilgilendirmeler sayesinde gün geçtikçe iyileştirilmektedir. Atakum İlçesi'nde kurulan semt pazarları Samsun İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü denetim ekipleri tarafından Atakum Belediyesi zabıta ekiplerinin de katıldığı ortak çalışma ile 2 ekip halinde denetlendi. Pazar yerlerinde gıda satış faaliyeti gösteren işletmeler denetlendi. İşletmecilere ilgili mevzuat hakkında bilgilendirme yapıldı.



Halkımızın güvenli gıda tüketimini sağlamak amacı ile il ve ilçe müdürlüklerimizce yapılan pazar yerlerinin ve diğer gıda işletmelerinin denetimleri arttırılarak devam edecektir" dedi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.