Öne Çıkanlar Hasan Bitmez Bafra Orman İşletme Müdürlüğü
banner798

Baba oğul Sünnet düğününde dehşet saçtı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, Yeni Mahalle 219. Sokak'ta düzenlenen sünnet düğününe gelen T.G, bir davetliyle tartıştı.

Düğünde tartıştığı kişilerce darbedildi.Araya giren davetlilerin tarafları ayırmasının ardından uzaklaşan T.G, bir süre sonra tekrar sünnet düğününe döndü.Tartıştığı kişilerce darbedildi.

Tüfekle ateş etti, 6 kişi yaralandı

Olay yerinden ayrılıp babası Mehmet G. ile tekrar alana dönen T.G, pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu Yasin Ayçiçek, Murat Kış, Tekin Özvatan, Kevser Şengül, Sadet Kalyoncuoğlu, Recep Ayçiçek ve olayı gerçekleştiren Mehmet G. yaralandı.

Ağır yaralanan dede vefat etti.

Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Torununun sünnet töreninde vurulan Recep Ayçiçek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunVezirköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.