Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

BAFRA TSO  Basın Temsilcileri İle Buluştu

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral ve Yönetim Kurulu Üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Basın temsilcileriyle buluştu.

Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral konuşmalarında ‘ Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak Dünya Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle siz Basınımızın temsilcileri ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu özel gününüzde davetimize katılım sağladığınız için sizlere teşekkür ediyor hepinize hoş geldiniz diyorum’ dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar konuşmalarında ’ Geleneksel hale getirdiğimiz 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü buluşmamıza hepiniz hoş geldiniz. Basın düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli, tarafsız, güvenilir habercilik anlayışıyla toplumun bilgilenme ve aydınlanmasını sağlayan önemli bir meslektir. Toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtması görevini üstlenen tüm basın mensuplarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum’ dedi.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar 2019 yılı içerisinde gerçekleşen faaliyetler ve devam eden projeler hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başkan Başar ; Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi, Samsun Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi II. Etap çalışmaları, Bafra Eczacılık Fakültesi Kararı ve Üniversiteleşme süreci, Bafra Tso Destekliyor Meslek Lisesi Gelişiyor Projesi, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasının yenilenmesi, Bafra TSO ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ile ortak yürütülen Dış Ticaret İstihbarat projesi gibi konuşlarda açıklamalarda bulundu. ‘Üyelerimizin talepleri ve sektör ihtiyaçlarını karşılamak adına zorunlu hale gelen Kişisel Verilerin Korunması kanunu ve E-Fatura Uygulaması hakkında Üyelerimize bilgilendirme toplantıları düzenlenmiştir’ dedi. Program Basın temsilcilerinden gelen soruların Başkan Başar tarafından cevaplanması ile sona erdi.

Programa Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra TSO Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Tokur, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuloğlu, Bafra TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kenan Kalay, Bafra TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Delegesi Coşkun Atasoy ve Basın temsilcileri katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.