Öne Çıkanlar Şaban Abdullah Cihan Kaçak Telefon
banner797

Bafraspor Karasamsun maçına kitlendi

SAMSUN Bölgesi Süper Amatör ligin 17 haftasın da 1930 Bafraspor kendi sahası ve seyircisi konuk edeceği ligde ikinci sırada yer alan Karasamsun maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Mahmut Topal nezaretinde Bafra Açık spor Tesisleri Suni Çim Sahasın da yaptığı son taktik çalışmasının ardından maçı saatini beklemeye başladı.

Zorlu Karasamsun maçının son taktik Antremanı Teknik Direktör Mahmut Topal nezaretin de ısınma hareketleri, düz koşu ile başlarken, daha sonra 5 - 2 top çalışmasının ardında dar alanda çift kale ile son buldu.

Antreman sonrası Karasamsun maçı öncesi değerlendirme yapan Topal Pazar günü güçlü ve zor bir takımla puan mücadelesi vereceğiz. bizim için dönüm noktası olan  final maçı olarak gördüğümüz sezonun en önemli ve ciddi maçlarından biri  olan Karasamsun maçına çıkıyoruz. Son iki maçtan dersimizi çıkardık.

Nerde yanlışlar yaptık, futbolcu kardeşlerimize birlikte analiz yaptık. Beklemediğimiz beraberlikler aldık son iki karşılaşmada. Buda ligdeki diğer takımları ümitlendiriyor.

" Lig de Mağlubiyetimiz yok  Ama sekiz  Beraberliğimiz Var " 

Takım  olarak 16 haftayı geri de bırakırken,  8 galibiyet, 8 beraberlikle bir hiç mağlubiyet almadık. Ligde mağlubiyet yüzü göremeyen ama sekiz beraberlikle lig de en çok berabere kalan takım olarakta ilginç istatistiğe  sahibiz. 

Bu karşılaşmada hata yapmak istemiyoruz.

"Hayati Maça Çıkıyoruz ve Taraftarımızın Büyük Desteğine İhtiyaçımız Var"

Pazar günü saat 13 : 30 da taraftarımız önün de Bafra Yeni Şehir stadyumunda konuk edeceğimiz ve 34 puanla lig ikincisi Karasamsun maçında kaza yaşamak istemiyoruz. Çünkü 1930 Bafraspor olara 32 puanla lig de üçüncü sıradayız. Ligde 36 puanla lider durum da olan Terme Evcispor ile puan farkını açmamak konusunda çok önemli hayati maça çıkacağız bunun da takım olarak farkındayız.

Hafta içi yaptığımız tüm çalışmaları mutlak galibiyet üzerine planladık. Bizim için çok önemli olan bu karşılaşmaya tüm taraftarımızı bekliyoruz bizleri yalnız bırakmasınlar, karşılaşmanın sonuna kadar desteklerini hiç kesmesinler. İnşallah onları mahçup etmeyeceğiz.

" Zor Maç Olacak, Her Takım Kadrosuna Takviye Yaptı  "

Zaten ligde bundan sonra kolay maç yok. Her maç zor artık. Çünkü takımlar ara dönemde kadrolarına takviye yaptılar. Şampiyonluğa ve Küme düşmemeye oynayan takımlar kadrolarına takviye yaptılar. Zor bir karşılaşma bizleri beklerken, diğer takımlarında gözü kulağı bu maçta olacak.

" Sakat ve Cezalı Oyuncumuz Yok "

Topal, Karasamsun maçı öncesi Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Tam takım olarak hafta içi çalışmaları yaptık, son taktik çalışması ile Karasamsun maçının hazırlıklarını tamamladık, maç günü ve saatini beklemeye başladık.

" Transferi Noktaladık "

Transferde ise geçtiğimiz yıllar da kadromuzda olan Karasamsun formasını giymiş bu sene sezon başında Bal ligi ekiplerinden Fethiye Seydi Kemer Belediyespor forması giyen 24 yaşındaki sol açık Selami Çelik'i de kadromuza katarak transferi de noktalamış olduk. 

" Hava Şartları iki Takımı da Zorlayacak " 


Hava şartları iki takımı da zorlayacak görülüyor. İlçemiz de metorolojinin tahminlerine göre Cumaretsi, Pazar ve P.tesi günü kar gözüküyor. Bu da oluyor ki iki ekip sahada mücadele ederken hava şartlarıyla da mücadele verecek.

" Her Takım da Olduğu Maddi Sıkıntılar Var "

Topal son olarak her kulüp gibi maddi sıkıntılar çektiğini belirtirken, bunu da atlatmak zor oluyor. Yönetimizde bu sıkıntıları atlatmak adına büyük çaba harcıyorlar. İnşallah bu sıkıntılarımızı da başta değerli büyüklermiz olmak üzere değerli iş insanlarmız ( adamlarımız),
Oda Başkanlarımız ve şehrimize birlikte atlatacağız buna da inanıyoruz, birlikten güç doğar, biz onlarla birlikte güçlüyüz.

Bizleri asla ne maddi ne manevi yönden yalnız bırakmasınlar. İnşallah O sene bu sene olması için mücadele veriyoruz bunu da hep birlikte olacağını inanıyoruz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.